Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PaulineM

Poronienie. Łyżeczkowanie

Polecane posty

Cześć : ) Mam 18 lat i 27 grudnia 2015 r miałam zabieg, poroniłam w 6 tyg ciąży. Trzeci tydzień już mija , czekam na miesiączkę , kilka dni temu zauważyłam u siebie pewne dolegliwości , otóż boli mnie lewy jajnik , lewa pierś , czasami kłucie w kręgosłupie i mam wahania nastroju , płacz , rozdrażnienie. Czy podczas oczekiwania na tą pierwszą miesiączkę po łyżeczkowaniu też miałyście podobne odczucia ?? Pozdrawiam , Paulina .

Dodam iż współżyłam 9 stycznia , ale ciąża jest chyba nie możliwa... wykonanie testu ciążowego może być pozytywne z racji hormonów w organizmie , lekarza mam na 2 marca , wcześniejszych terminów nie ma .

Gość gość
mozliwa jest ciaza, po poronieniu w ciaze zachodzi sie szybciej niz po jakims czasie od poronienia

Można zajść w ciążę zaraz po poronieniu. Wtedy nawet kobieta łatwiej zachodzi w ciąże. U mnie się to sprawdziło. Zaszłam dokładnie miesiąc po poronieniu. Poczekaj jeszcze parę dni i zrób test. Jeśli jesteś w ciąży idź jak najszybciej do lekarza. Ja tak zrobiłam i dostałam leki na podtrzymanie. Urodziłam zdrową córeczkę. Głowa do góry:) Polecam mojego bloga o ciąży, macierzyństwie i nie tylko: www.szczesliwamama.pl

Gość gość
Ja poronilam 3 miesiące temu i od tamtej pory nie miałam @ miałam łyżeczkowanie.. od kilku dni bolą mnie jajniki i ta ciągła ochota na seks... Tak jakby coś mnie tam laskotalo.