Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

INTERNETOWA ZNAJOMOŚĆ A PIERWSZA RANDKA W REALU

Polecane posty

Gość gość

opiszcie swoje najgorsze pierwsze spotkania i ściemy jakimi uraczyły was osoby poznane w necie

Gość gość
Ja doszłam do wniosku że osoby które szukają kogos w internecie rzadko sa atrakcyjne. Za kazdym razem byl to facet bardzo zaniedbany i burak, bez ambicji ;/. Jesli chodzilo o randke. Raz poznalam przyjaciela ktory dzis jest lekarzem, ale wtedy nie chodizlo o randke.

Gość gość
Są nieatrakcyjne, zaburzone, ogółem mają jakiś poważny feler, bo z tego, co widzę wokół mnie, normalni ludzie mają naturalną łatwość nawiązywania relacji. Będąc w pełni normalnym po prostu nie da się nie znaleźć sobie kogoś, no chyba, że się akurat nie chce :)

Gość gość
prawdziwa bomba! było lato, miał na serdecznym palcu prawej ręki nieopalony ślad po zdjęciu obrączki ślubnej ( obrączkę zapewne miał w kieszeni) :-(

Autorka napisała "osoby poznane w necie" - a nie "na portalu randkowym". Większość z nas spędza w sieci sporo czasu, a także poznaje w ten sposób różne osoby. Z niektórymi się spotykamy. Co w tym dziwnego?

Gość gość
A no to oczywiście racja, odebrałam, że w domyśle - portale randkowe, ale skoro tak, to wiadomo- inne miejsca niż stricte nastawione na randkowanie są ok do poznawania ludzi :)

Gość gość
przecież napisane jest jak byk "pierwsza randka" więc można się domyśleć, że chodzi o portale randkowe, ty czepliwy molu!

Gość gość
gość dziś Ja doszłam do wniosku że osoby które szukają kogos w internecie rzadko sa atrakcyjne. Za kazdym razem byl to facet bardzo zaniedbany i burak, bez ambicji ;/. Jesli chodzilo o randke. Raz poznalam przyjaciela ktory dzis jest lekarzem, ale wtedy nie chodizlo o randke. x O, moja historia :) Może nie za każdym razem zaniedbany, ale przeważnie buraki.

Gość gość
inaccessible89 - zostałeś "czepliwym molem" :D

Gość gość
został? zawsze był!

Gość gość
A ja poznalam mojego pieknego chlopaka z wloch wysoki piękny i spotykamy sie juz 5 miesiecy. Sorry ale wole poznac na portalu, niz w smierdzacym pubie np.

Gość gość
gość dziś został? zawsze był! X A nieprawda :P

Gość gość
Nie umawiam się na randki z nieznanymi facetami, co najwyżej na zwykłe spotkania zapoznawcze, bo na randkę to można iść z kimś z kim planuje się coś więcej. Ale ogólnie nie mam żadnych złych doświadczeń, zawsze trafiałam na normalnych facetów z którymi dało się pogadać i miło spędzić czas :)