Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćMAGDA

CIEKAWSKI SYN PRZYJACIELA....

Polecane posty

Gość gośćMAGDA

Może ktoś z was przeżył to samo co ja nie dawno. Parę dni temu kochając sie z moim facetem byliśmy podglądani przez jego syna, świadczą o tym ślady na tarasie na śniegu. Co w takiej sytuacji zrobić? Chłopak jest pyskaty i czasami arogancki ale tym razem to chyba przesadził. Ktoś coś powie na ten temat?

Gość gość
a ile lat ma ten chłópak?

Gość gość
a ile lat ma ten chłópak?

Gość gośćMAGDA
Ma on 18 lat i żeby wzrok mógł zabijać już dawno bym była martwa; jego matka a żona mojego faceta nie żyje od 5 lat to chyba już sporo i nic dziwnego że jakoś próbujemy sobie to życie ułożyć na nowo

Gość gość
Co innego nie lubić macochy co innego podglądać. Rozmowa z nim to raczej nie jest dobry pomysł, chlopak się zawstydzi i pewnie będzie jeszcze bardziej negatywnie nastawiony. A czy ma dziewczynę?

Gość gośćMAGDA
tak ma juz chyba 3 dziewczyne w tym roku :(

Gość gośćMAGDA
z tego co mi wiadomo to nie ma , sytuacja jest jak dla mnie dość niezręczna , bo jak zawsze p. był rozgadany teraz ogranicza się do krótkiego dzień dobry z tak zabójczym spojrzeniem , że zaczyna mnie to już nie drażnić a wręcz śmieszyć.

Gość gość
Gość Magda namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona poczytaj sobie w necie o tym mieście

Gość gośćMAGDA
HMMM mam się namyślić czy w tej sytuacji ciągnąć ten związek czy nie ale trwa on już dobre trzy lata i trochę szkoda by było ot tak go zakończyć nawet z powodu ciekawskiego młodzieńca , czy mam sobie zawiesić tabliczkę ONA ja tu rządzę , ja tu mam pierwszeństwo i twój tato jest mój ? Chyba nie na tym rzecz polega bo może być jeszcze gorzej, bo atmosfera jest i tak już gęsta . A może zrobić to jeszcze raz niech młodzieniec sobie popatrzy , po podgląda i tak chodzi nabzdyczony , robi fochy :)))