Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GośćM

No.

Polecane posty

Czytam aktualnie romansidlo polecone przez jakas kafetarianke:) jak skoncze to zabieram sie za cos z psychologii, ale nie wiem jeszcze za co... Moze Ty cos znasz?

Gość gość
dostrzegasz w nim przslanie, sens pytalem czego szukasz? w tym snie jest odpowiedz M

To nie koniec, bo pozniej skakalam i plywalam w kanale czy w rzece, z kims, ale nie pamietam czy bylo cieplo dostatecznie, chociaz bylam w bikini. Dziwne 2 sny w jednym.. W snach zawsze jest cos, tylko nie zawsze wiem co, nie zawsze potrafie odczytywac, albo odczyt poprawnie...

Gość gość
stopka Twojego postu nie wywaje sie byc w tym przypadku przypadkowa Daleka droga przed Toba, Moze i bladzisz, ale czy to wazne. Istotne jest to , ze chcesz chciec szykac tej wlasciwej. chocby na kafe....

W zyciu nie wierze w przypadki. Moim zdaniem cos sie dzieje i jest w tym jakis sens, jakas intencja,cel, moze jest czynnikiem wplywajacym na cos, ale nigdy nie zdarza sie bez powodu... Dlaczego sadzisz ze daleka droga przede mna, a kluczuczowe pytanie do czego ta droga ma wiesc?

Gość gość
to Ty znasz, masz w sobie ten cel. Znasz swoje pragnienia. Ja moge tylko zgadywac. Zagram w otwarte karty. 1. Zostralas skrzywdzona, cierpisz strasznie. 2. Musisz przebczyc, rowniez, a moze przede wszystkim sobie. 3. Przeczekac, odbudowac , postawic od nowa siebie. 4. Uwierzyc. 5. Spelnic sie w tym co w zyciu najwaznejsze- milosci. Tak ja to widze M. Najwazniejsza w tym wszystim jestes jednak TY M i twoje zdanie.

2. Zrealizowany w 40%. 3. Smieszne, ale punkt 3 zrealizowany. 4. Wiary to mi nigdy nie brakowalo. 5.10% Nienawidze przeszlosci cala soba. Nie wiem, czy to sie kiedys zmieni. Brzydze sie przeszloscia.

Nie wiem, kim jestes, ale dzieki. Moze jakies nowe swiatlo na moje sprawy, moze z innej strony mnie cos oswieci.

Gość gość
Dlaczego Wczoraj pisalas , że pkt. 3 zrealizowany

Gość gość
Zapewne już dawno zdążyłas poznać teorię dna. To dobre miejsce, najlepsze, gdy chcemy się odbić, twardo stanąć na nogach. Zacznij raz jeszcze od pkt. 2, i jeszcze raz gdy będzie trzeba. Lustro. Ono prawdę Ci powie. Stan przed nim i stój tak długo aż ujrzysz w nim siebie z uśmiechem od ucha do ucha. I tak każdego dnia gdy Ci smutno i źle. Dlaczego. Po co. Jesteś Jemu bardzo potrzebna, inaczej by Cię nie ulepil z nicości. On Lew, On zna Twoje imię od zawsze i na zawsze. Mnie nie oceniaj, ją chciałbym być równym Tobie M

Punkt 3 zrealizowany, bo jestem nową ja, zupełnie nową. Odkrylam ja, siebie nową niedawno, z Czyjas pomoca. Piszesz czasami zagadkowo, tak ze musze sie zastanowic nad tym z 3 razy. Nie wiem nadal kim jestes, a Ty wiesz kim jestem ja? Myslalam wczoraj o tych punktach imodnosilam je do sytuacji, dzisiaj cos we mnie peklo i mialam dolek, ale, to calkiem dobrze, bo przy okazji doszlam do kilku nowych wnioskow i przysnil mi sie sen.

Ten sen pokazal mi wazna rzecz i bardzo smutno dla mnie. Nie bede tym razem pisala o jego tresci lepiej, ale wywnioskowalam z niego, ze musze siebie bardziej pokochac i chodzi tu o relacje z mezczyznami. Ten sen mi to pokazal. Pewne epizody wynikajace ze znajomosci, relacji damsko-meskiej. Bylo duze nawiazanie do mojej ostatniej znajomosci, jak sie okazuje, zabolaly mnie pewne sprawy bardziej niz myslalam. Moze nawet nie dopuszczalam do siebie mysli, ze moze mnie to jakos drasnac, a jednak. Skrywane przed sama soba uczucie wyplynelo we snie...

Gość gość
cos o sobie- jstem trudny, ciezki, zbyt czesto mowie -nie, dlaczego nieprzewidywalny zadaje zbyt duzo pytan szukam odpowiedzi lubie kobiety radze sobie w zyciu chcialbym umiec spiewac chcialbym znow krzyczec.. ech swiecie nasz..

Gość gość
masz nadwage?

Zadajesz zbyt duzo pytan- sobie, ludziom, czy w proznie? Mamy cos wspolnego, bo tez jestem trudna i przez to czesto mam dosyc sama siebie... Chcialbys znow krzyczec, to znaczy, ze na chlodno, z doza dystansu przyjmujesz,to co sie dzieje wokol i brakuje ci spontanicznosci? X Ostatnio doszlam do wniosku, ze istnieje typ ludzi, ktorzy przez proze zycia i niemile doswiadczenia traca umiejetnosc cieszenia sie, przezywania radosci, kiedy jest sie z czego cieszyc. To najgorsze, co moze byc, w sensie przybranie postawy zimnej ryby w zyciu codziennym. Bardzo chce tego uniknac, a wiem ze mam do tego predyspozycje(zobojetnienie w przeszlosci by nie czuc smutku i bolu).

Gość gość
M Arostateles zginął bo zadawał zbyt dużo trudnych pytań Jam bliższy błazna, obraca w się w dobrym towarzystwie, lecz do niego nie należe Krzyczec bym chcial z rozkoszy bycia kochanym...raczej

GośćM dziś Przepraszam, że się wtrącę, ale bardzo mnie zaciekawiłaś M. Rzadko się uśmiecham, i rzadko co mnie rozśmieszy i może przez nieciekawą przeszłość, ale nie zawsze tak jest. Czasami wybuchnę i się śmieję jak głupia, to zależy od towarzystwa przy, którym dobrze się czuję.

Mysiasysia, ze mna tez roznie bywa. Ja caly czas sie ucze siebie i staram sie siebie poznac lepiej. Tez potrafie sie smiac do upadlego z dobrym towarzystwem, a na codzien roznie bywa. Wszystko zalezy...faktycznie zalezy mi na tym zeby nie zatracic przez jakies zle momenty w zyciu mojej prawdziwej ja-optymistki najczesciej radosnej. Ostatnio jestem jednak zgaszona... X Wiele ludzi ma ta przypadlosc, najczesciej wlasnie ludzie gubia ta umiejetnosc cieszenia sie(tak jak dziecko w chwili radosci) przez proze zycia lub zle doswiadczenia, przykre albo tragiczne. Najwazniejsze zeby tego do konca nie zatracic. Czlowiek maly potrafil sie cieszyc z drobiazgow, niektorzy w doroslym juz zyciu zatracili to i nawet z tych wiekszych uciech nie zawsze umieja sie cieszyc. Sa wyjatki ludzi ktorzy maja taka introwertyczna, powazna osobowosc ale jest ich malo, w sensie takich ktorych nie cieszy prawie nic. Pomijam tez ludzi, ktorzy przyjeli w zyciu postawe stoicyzmu, albo medytuja i sa powsciagliwi w okazywaniu emocji...

Krzyczec z rozkoszy bycia kochanym, hmm tego chce chyba wiekszosc z nas. Niektorzy, jednak bardziej... Ja chyba naleze do tych bardziej;) niedawno Ktos zadal mi pytanie, czy jestem romantyczka-odpowiedzialam ze tak ale nie wiem w jakim stopniu. Mial racje, kiedy stwierdzil ze w duzym. Wkurza mnie ta wrazliwosc, albo czasem nadwrazliwosc. To tez jest uciazliwa przypadlosc.

Gość gość
Poraz kolejny mnie zadziwiasz. Mówisz tak lekko, prawdę o sobie. Dobranoc M

To ciagle wraca. Co jakis czas mysle o Nim sentymentalnie, jakbym Go caly czas kochala. Uczucia uspione, a jest taki moment, ze znowu odgrzebuje we wspomnieniach rozne sytuacje, twarz, mimike, usmiech, slowa. Moze to jednak nie byla relacja zwykla i do zapomnienia i machniecia reka...:(

Gość gość
Butelka dobrego wina w takich sytuacjach zawsze mi pomaga

On jest jak najlepsza czekolada z nuta ostrosci, ten smak slodyczy polaczony z chilli. Nie wiem, jak mezczyzna w takim ciele z taka osobowoscia mogl byc czesto tak lagodny dla mnie, az do rozczulenia. Nie zawsze zaslugiwalam na takie zachowanie i poblazliwosc... Naprawde Slodki:(

Gość gość
zostawil ciebie dla innej?

Nie, tego to bym chyba nie przezyla, ale nie jestesmy razem. To pogmatwane..

Gość gość
Witam :)