Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GośćM

No.

Polecane posty

Czyzby winko dzialalo na kreatywnosc?;) lubie taki klimat letni wieczorny moze ogniskowy...

Gość gość
Zamiadt ogniska latarka na czoło, też może być Najważniejszya jest miłość ( dziewczyna w moim wypadku) znajdę ją, kiedyś, gdzieś, nie jakoś bynajmniej A winko, cóż, w życiu ważny jest umiar...

Gość gość
Jak mnie sobie wyobrazasz? Napisz, pośmiejemy się razem!

Gość gość
Kreatywny to ja jestem i bez winka, aż za bardzo.. Och i ach , i w ogole

Nie wiem.:) szczerze zupelnie szczerze nie zastanawialam sie nad tym. Czuje ze jestes kolo lub ponad 30tki?:) jak wygladasz to hmm musialabym sprobowac sie skupic i zaczac sobie wyobrazac. Jestes taki och i ach-to rzeczywiscie wiele o Tb mowi:) latarka na glowie-mogloby byc ciekawie:)

Brunetos adonis ciemna oprawa oczu, pelne usta i wysoki? Zgadlam?:D:D Twoja kolej!:)

Gość gość
Niewiele o mnie napisała, nie mam do czego się odnieść Z wielkiem to się pomyliłas, tak o kilkanascie- kilkadziesiatlat ! Oczy, OK ciemne Wysoki w DO OK Adonis- kwestia gustu, raczej Usta pełne ,słów dom wypowiedzenia

Gość gość
Tyle błędów, niemożliwe Winko słabe Nic, a nic nie bierze.

Gość gość
Jak Ciebie wyobrażam? To bardzo trudne, nic o sobie nie napisałas. Raczej blondynka Niska Oczy masz, jakie hmm- może zielone Nogi, lagodnym łukiem wysublimowane Pierś krągła, powabna Wiek panny, lekko dojrzały , wiosny trzydziestej niedługo czeka Dusza, nie, o niej nic nie wiem, moze tylko ,ze szuka Kibic, smukła, ksztaltna

Jestes kolejna osoba ktora podejrzewa mnie o 30 stke, tymczasem mam 22 lata:) z adonisem zartowalam, kafetariusze lubia czesto gesto uzywac tego zwrotu wiec podlapalam od nich;) tak poza tym informacji nie musi byc wiele, bo wyobraznia jest nieograniczona....

Gość gość
To tyla co jedna z moich coreczek Wiesz co , poczulem sie dziwnie idziemy spac Za młoda dla mnie jesteś Zapytam jeszcze , co studiujesz?

Nie studiuje. Chcialam, ale ostatecznie zdecydowalam ze nie pojde. Teraz mam jeszcze chwile wolnego, ale lada moment wpadne zapewne w wir pracy. Zbyt duzo wolnego czasu i miliony mysli szturmuja moj mozg:) lubie sobie podyskutowac na kafe ostatnimi czasy...

Mogles sie dziwnie poczuc, jesli szukales na kafe czegos wiecej niz dyskusji. Ja jestem tutaj wylacznie po to, by sobie pogadac i pogdybac;)

Gość gość
Bojazliwy i ostrożny jestem W sumie pelnotetnia jesteś Szukalem, tak i dalej szukam rozmówcy Zasypiam Pa Anjoli

Gość gość
Dzien Dodry Spioszku Wstawaj zmieniac swiat herbatke parzyc, rozwiazywac problemy nowe blyszczec dla siebie i niego, posrod tysiecy gwiazd wymalowac zorza imie swoje Milej Niedzieli

Ladne:) niedziela jest zawsze takim dniem w zwolnionym tempie. Milej niedzieli Tobie rowniez.

Gość gość
Nie zyczysz mi cudownego poniedziałku? Ja Tobie życzę wielu wspaniałych przeżyć, chwil uniesienia. Anjoli

O przepraszam poprawka:) zycze Ci milego wieczoru poniedzialkowego i nastepnych tak samo przyjemnych:) to byl udany dzien?-ten znienawidzony przez wiekszosc Poniedzialek?:)

Gość gość
Hej Pochwał się! Co dobrego Cię dziś spotkało, podzielna się swym szczęściem. Anjoli

:D dobry sen mnie spotkal:D dzis a Ciebie? Dzis mam wyjatkowo dobry nastroj:)

Gość gość
Mnie? Pije piwo, które sam po części nawarzylem. Ten tydzień to jeden z najtrudniejszych w moim dotychczasowym zyciu. Jak przeżyje, do następnego poniedziałku, to będzie to już mały sukces. Rozstania nie są ani przyjemne, ani latwe:o

Oj to wspiram jak moge wirtalnie. Przepraszam, ale ja mam dzis za dobry wrecz nastroj i moge sie podzielic radoscia bo mam zanadto:) po wszystkim bedzie lzej pewnie, choc nid znam sytuacji. Rozstanie to ostatecznosc wiec za pewne sluszna decyzja... Nie wiem nie chce sie wypowiadac. Koniec zazwyczaj nie jest najlatwiejszy.

Gość gość
Nie jest . Cieszył się swoim szczęściem i niech ono wiecznie trwa Dobrej Nocy

Gość gość
Miało być Ciesz się..

Gość gość
Co dziś robisz? Ją już jestem po pracy, sam w domu!

Jak sie miewasz? Ja srednio w sumie. Chce juz odciac sie, zresetowac przeszlosc. Czekam na to. Mam nadzieje ze to sie wydarzy lada dzien.

Energia wyczuwalna z roznych odleglosci Popycha mnie do Ciebie -niewidzialna sila. Nić łączaca dwa serca, choc cienka- nielatwo ulega przerwaniu. Uczucie wciaz zyje swoim zyciem... Codzienny szept z tylu glowy podpowiada, by rutynowo złożyc pocalunek na ustach tej milosci. Okreslenie porywu mysli uwięzionej wokół Twojego imienia może mieć inna nazwe, niż miłosc? M.

Chce z Nim zatanczyc jeszcze ostatni taniec,a pozniej kazde z nas moze isc juz w swoja strone. Nic wiecej nie chce...