Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GośćM

No.

Polecane posty

Skad sie bierze jakis zal maly na dnie serca? Wszystko niby jest w porzadku, wszystko idzie w dobrym kierunku, a w duszy maly smutek... Odbilo mi naprawde. Nigdy taka nie bylam. Przynajmniej tak mi sie wydaje. Nie wiem jak okreslic to uczucie, ale porownalabym to do jakiejs tesknoty za czyms, za kims nieokreslonym. Podobno kazdy czlowiek rodzi sie z dziura, luka i ta pustke powinna zapelniac wiara. Moze o to chodzi...

Gość gość
Może? myślę podobnie ,,wiara, nadzieja,i największa z nich miłość'' znajdę ją kiedyś znajdę, poznam jej imię dziś jeszcze nawet jej nie szukam

Wierzysz, ze gdzies istnieje nasza druga polowa? Ja kiedys bylam przychylna tej teorii, a teraz to juz nie wiem sama. Zdarza sie ze mozna stworzyc w zyciu nawet kilka dobrych zwiazkow, z drugiej strony tez wielokrotnie sie z tym spotykam ze ludzie po rozstaniu i nastepnym zwiazku nie moga wciaz zapomniec o starym zwiazku z pewna osoba(byc moze 2 polowka)... W sumie nawet jesli uda sie komus stworzyc kilka dobrych zwiazkow, to wydaje mi sie ze gdzies zostaje do jednego z partnerow szczegolny sentyment. . .

Gość gość
dziś

Gość gość
z perspektywy czasu nie pamięta się złego pierwsza, pierwszy ( dziewczyna, chłopak, pocałunek, spacer) już na zawsze pozostanie pierwszym, tym najbardziej ekscytującym nie mam doświadczenia w związkach z obserwacji mogę powiedzieć, że kochać można wciąż od nowa

Gość gość
Jestem kobietą w sukience. Latem odpoczywam ma tarasie z książką w dłoni i czasem zerkam w niebo wpatrując ukochanego...

20:15:) jestem kobieta w spodniach i ciezkim szalu kiedy poliki czerwone od minusa przed cyfra:D

Gość gość
Opatulona mumia bez polotu i powabu ?

Gość gość
Mężczyzna wolny jak ptak o eterycznej osobowości. Dla niego straciłam głowę i zaczęłam marzyć. To nie było dobre dla mnie.

Gość gość
Jesteście Dwie? Dwie, M i M ? Anima i Animus?

Gość gość szarik
sik! cyrk na kolkach...tylko,ze zima to ochoty ni ma... zalosny moder...hehe

:)ja jestem M, a pani Kolezanka w sukience na tarasie? Tez M? Czy to tejze M szukales?:)

Gość gość
Też M. Niebawem będzie pełnia księżyca to dopiero będzie się działo. Przepraszam zasypiam...

Gość gość
Każdy może, tu na forum,przedstawić się jako M Szukałem to w tym wypadku niewłaściwe określenie M- z która kiedyś pisałem, jest jedna i już TY również jesteś tylko jedna i już

Co bedzie sie dzialo? Tematy astrologiczne, ezoteryczne, czy okultystyczne nie sa mi bliskie...

Gość gość
Nie przepraszaj tylko śpij Miłych snów M

Gość gość
tematy o których piszesz też są mi obce i niech tak pozostanie Eteryczna kobieta rozpala zmysły, jej poświata, zapach, świadomość myśli, ulotność i powab, uśmiech, śmiech, ruch, zawstydzenie- kobieta która ma oczy które widzą więcej, widzą marzenia, radość i przyszłość

Wracajac do zwiazkow, to ja tez nie mam dosw, ale nie moge siebie nazwac frywolnym i wolnym ptakiem. Jestem wolna, ale uwieziona we wlasnej tesknocie... Tesknie za wolnoscia..

Trzeba sie uwolnic, by moc jasno spogladac w przyszlosc. Mnie jeszcze ostatkiem sil trzymaja wiezy tesknoty i zalu, coraz mniejszego ale wciaz zalu, ktory kiedys mam nadzieje zostanie zdominowany przez radosc milosc, ktora mnie spotka albo ja spotkam ja..

Gość gość
Gdybyś to wiedziała już dziś , życie mogłoby stracić sens. Walczysz, rozwijasz się i o to w życiu chodzi. Musimy poznać siebie, by móc dostać się do raju- czymkolwiek on by był. Pewnie dla każdego, zupełnie czymś odmiennym. Pomysłów jest wiele . Uparcie twierdzę , że w życiu najważniejsza jest miłość. W czasie burzy - dobry jest każdy dobry port. Bez nadziei, bez portu. Dokąd?

Gość gość
Dobrej Nocy

Tez twierdze ze nich wszystkich najwazniejsza jest milosc... Nie zawsze wiatr sprzyja rejsom,ale trzeba plynac do portu pod warunkiem ze na ktorejs z przystani czeka ktos. Moj rejs, choc niedlugi jest pomyslny, dopoki wiem, ze latania morska sie swieci w oddali... Swiatlo jeszcze nie gasnie...

Pisze, pisze slowami ciszy. Kresle uczucia nieokreslone, Nieokielznane emocje. W niemocy zwartych mysli, Co ukradkiem przedzieraja umysl Zawieram zwiazek z prawda, ideą, niezliczona gra pozorow. Kocham ten stan ponad to, co mozna jasno stwierdzic, wypowiedziec. Nic dodac, nic ujac- zostawiam jeszcze miejsce na kropke nad "i".

cóż to znaczy, wierszem się wysławiasz słowem okrągłym myśli dotykasz nieobca Ci jest sztuka ketmanu

Wartki strumyk niesie slowa Poskladane ze zlepionych mysli Niespojnych, logicznych, czy tez bezsennych. Ostatnie najczesciej odwiedzaja Mnie w nocy...

Gość gość
Boś spragniona uczuć wzniosłych gotowa stanąć na piedestale pokazać się w słońcu i blasku księżyca czego dziś pragniesz? tego, czego zabrakło Ci wczoraj ? Anjoli

Nie ja pierwsza, nie ostatnia Uczuc pragne mocy, w nocy; I za dnia, by poczuc Piekno, rozkosz błogą, Raj milosci, slodycz mnoga. Mysli wioda, serce bodą Nieustannie dusza pragnie Duszy bratniej, by w niewole oddac umysl...

Gość gość
skromność , zawstydzenie od Ciebie bije tak jak powoli zegar odlicza godziny tak Ty powoli, niestrudzenie biegniesz przez świat czy jeszcze pamiętasz czego dziś szukasz? co chcesz światu ofiarować? w którą stronę zwrócone są Twe oczy dokąd biegną twe autokratyczne myśli?