Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GośćM

No.

Polecane posty

Gość gość
To niewiele Ci potrzeba. Chwili uwagi, chwili radości, chwili szaleństwa. Zapomnienia. A gdzie zlozysz w depozycie swą miłość? Serce oszukasz?

Chcialabym oszukac caly swiat i siebie Serca nie da sie oszukac Wciaz bije glucho Dla Jednej osoby Choc jest bardzo pojemne. Umysl ludzki jest nieograniczony A jednak zamkniety w kregu mysli O Jego imieniu... Jeszcze...

Gość gość
Do póki nie doznasz nowego olśnienia, do póty poprzednie oślepić Cię będzie. Czymze jest miłość, dziś jest jutro znika W.S

Prawdziwe to jest i moze sprawdzi sie tez moim przypadku. Czas zweryfikuje

Gość gość
W. S. William Shakespeare Ten to potrafil pisać o miłości. M. Tys taka młoda, jeszcze tyle miłości przed Tobą. Czułości, spacerów, szaleństwa, spania i kochania. Nie zawsze bolec będzie Cię głowa.. Anjoli

Jestem chyba stworzona do przezywania werterycznych milosci... Ze mnie jest taka masochistka uczuciowa...najwyrazniej

Gość gość
Zrób sobie kawę z ketchapem i nasyc bezimienny głód. (znam twoje imię= jesteś moj/a) Glupie? Na pewno? To dobry sposob, by zaczac wszystko od nowa. Inaczej zapomnij tak, jak się zapomina sny. Anjoli

:) kawe z ketchupem:) trzeba czasami radykalnie zadzialac zeby zmienic cos w zyciu, wierze ze na lepsze. Ja musze zmienic schemat i zrobic wszystko odwrotnie, na opak niz dotychczas wsprawach sercowych, bo inaczej zawsze bedzie sie konczylo tak samo nie kolorowo dla mnie. Powinnam czasem wylaczyc glowe, bo ona mi w tym wszystkim miesza tylko zawsze...

Gość gość
Młoda, piękna kobietom. Zapomnij o ale. Żyj, tylko żyj! Ci którym w życiu, nic się nie chce, najwięcej muszą. Anjoli

Słowo słowu nierówne, bo ma znaczenie, z ktorych ust padają i do kogo są skierowane. Ten sam tekst Ta sama treść Ma inny wymiar W zależności od okoliczności. Czy można zakochać sie kilkukrotnie z tą sama siła, burza emocji i rozedrganiem w tej samej osobie od nowa lub w innych?

Gość gość
Ja, tego nie wiem To mi się jeszcze nie zdarzyło Życie lubi zaskakiwać, działać wbrew regułom Kto wie, co i kiedy nas zaskoczył Milosc to milosc Zycie to zycie M to M Anjoli

Nie wiem co to milosc a jednak chyba go kocham. Nie moge o nim zapomniec. Czuje taki sentyment, tesknote. Tyle czasu... Uwielbiam o Nim wspominac. Nie rozumiem, nie wymienie, dlaczego, co w nim uwielbiam. Nie moge bez Niego chyba zyc...

Gość gość
Człowiek nie umie być sam. Dąży do zapełnienia pustki w swym sercu. Nie bylabys kobieta gdybys nie szukala milosci. Obdarz Go, jeżeli to jeszcze możliwe swoim uczuciem. Może On myśli podobnie o Tobie. I również czeka na swa szansę. Anjoli

Cos sie odmienilo w mojej ckliwej duszy. Krzyk me serce zgluszyl: Uwierz w inna milosc! Wyzszym tonem prawil zacne swe madrosci Prezent-spokoj-sprawil Bez lez-kocham swe milosci.....:)