Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wam się najlepiej odpoczywa?

Polecane posty

Gość gość

Ja jak mąż ma nocke kładę małego i kładę się na kanapę tv i net i relax pełna para. Cisza spokój uwielbiam

Gość gość
Najpierw basen albo siłownia, tak porządnie. A potem kąpiel z czymś fajnie pachnącym i dobra książka :)

Gość gość
Odpoczywam gdy leżę na łóżku i czytam dziecku bajkę przed snem.

Gość gość
słuchawki na łeb i odpalam moją osobistą liste tysiąca przebojów wszechczasów, niestety 365 wieczorów w roku nie starcza by tego wszystkiego odsłuchać, tyle jest tego

Gość gość
Jak nikogo nie ma w domu. Oprócz mnie oczywiście ;-) . Np.gdy mam kilka dni wolnego, wyprawie całe towarzystwo, i ta błoga cisza... I czas tylko dla mnie... Nikt nic nie chce... Mmmmm... Uwielbiam ;-)

Gość gość
w lecie rower i jade dalekoooo,co najmniej 50 km,wracam zrelaksowana i wypoczeta,a teraz spacery w sina dalew.muzyka

Gość statystyczna
Gdy jestem sama w domu i nic nie muszę. A robić mogę wszystko, byle nie pod czyjeś dyktando.

Gość mloda_zona0411
Mi się najlepiej odpoczywa, kiedy jest piątek, dzieci wychodzą z mężem na lodowisko czy basen, a ja włączam sobie muzykę, popiszę trochę ze znajomymi na http://snapczat.pl i nalewam sobie lampkę czerwonego wina :)

Mnie relaksują ćwiczenia. Bieganie albo aerobic. Ale dla wygodnych na przykład bez wychodzenia z domku można zrobić własną siłownię http://profitness.pl/ Jeżdżenie na rowerku czy orbitreku myślę też może relaksować. Poza tym wydaje mi się, że każdy ruch to ruch po relaks i zdrowie :)