Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak się odkochać ma mnie w d***e i tyle

Polecane posty

Gość gość

jak się odkochać ma mnie w d***e i tyle

Gość gość
pozwala sie od tyłu zachodzić tamtemu fagasowi i z nim poszła gdzieś a ja dałem ciała jak zwykle nie umie być taki odważny jak on i ta mnie ma za ciecia i tyle czy dzieciaka . i oczywiście zaufałem bo myślałem ze potakim miłym pisaniu itp ze coś będzie z tego ale ją to chyba nudziło widocznie eh zresztą nie mam auta nic by ja zaprosić gdzieś a jak powiedziałem jej by przyjechała pomnie to powiedziała ze ona nie jeździ po mężczyzn :P eh a tu sesja a ja sie skupić nie umie haha jeden egzamin oblałem i mnie wyrypią zaraz ze studiów ;/ ehh rozmyślam o niej jak buc a ona to tak ma gdzieś pewnie bo by sie odezwała niby próbowałem milczeć z jeden dzień myślałem ze mnie przeprosi za to co było albo coś ale nie wytrzymałem i napisałem do niej i teraz ona milczy ;d wykonczy mnie to zaraz wszystko eh musze od niej w pysk dostać bo inaczej nie zrozumie mój głupi lep że jestem głupi ciec ktory nie umie jej tego okazac przy innych . czy ona to lubi diabli to wiedza mówi ze nielubi na pokaz ale tak czy siak z nim chodzi . weźcie mnie zastrzelcie i będzie spokój ehh ..

Gość gość
weżcie mnie do psychatryka błagam was ;(

Gość gość
poco to kontynuowałem to nie wiem ale jak w morde dostane tozrozumie ole musze ja na chama pocałować :)

Gość gość
jakie to uczucie dostać w morde od osoby ktorą sie kocha lub dostac kosza od niej L:P

Gość gość
eh:(