Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kawakarmelowa

to jest już zapisane w gwiazdach a co z tym zrobisz, to wolna wola

Polecane posty

Żadna praca nie hańbi a ja uczciwie, solidnie i rzetelnie stawiam horoskopy indywidualnie wyliczane na podstawie danych a później wszystko omawiamy telefonicznie ok. 2godziny ;-) Jestem wiarygodna i uczciwa osoba, tego tez oczekuję od innych. Kilka osób z forum juz mnie zna i każdy byl zadowolony. Nie ma nic wspólnego z komercja. Jak ktos chce, zawsze może korzystać z usług ezoterycznych portali i wróżek / wróżbitów ;-) i zapłaci kilka stów za to samo, co i ja wyliczę A chce tylko 70 zl i daje z siebie dużo wiecej niż wart banknot.. Kto ma wiedzę, temu lepiej się żyje ! Wiem, ze nie każdego stać i poza tym wolalbym mieć wiecej chętnych i reklamę skuteczności. Uwielbiam też to uczucie, kiedy płynie pozytywna energia i kiedy mogę pomóc ! Polecam, bo naprawdę warto ! Robi się to raz w życiu a wiedza na temat z jakimi energiami przyszliśmy na ten świat naprawdę jest bezcenna i pomaga - zaręczam ! Pelna analiza osobowości Predyspozycje Trudniejsze i lepsze okresy w życiu Karma do przepracowania Zobacz co Cie czeka i jakie Twoje przeznaczenie ! W razie pytan dzwonić, pisac ew. zostawic numer - odpowiem, zadzwonie, porozmawiamy :) Pozdrawiam ciepło !!!

Gość gość
A jesli nie znam godziny dokładnej to co ?