Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam problem, serio, nie mogę znaleźć chłopaka, wszyscy to pisdeczki

Polecane posty

Gość gość

A więc sprawą wygląda tak, ze poszlam na studia i zerwalam z chłopakiem, sama nie wiem czemu, dobrze mi z nim było, no ale pojechalismy do różnych miast i stwierdziła, że to bez sensu. A teraz przystawiają się do mnie same lalusie jakieś, nie wiem jak ich nazwac, nudziarze straszni i wgl. Nie ma tutaj żadnego prawdziwego faceta z krwi i kości!! Co mam robić? Przyjaciółka mi powiedziała, że to dlatego, że się zakochalam już w byłym i żaden u mnie mu nie dorówna... Nie wiem, co myśleć, może rzeczywiście go kocham.

Gość gość
Idź p******* to ci przejdzie, do ******** każdy dobry

Po co szukać, nie lepiej być samemu i raz na jakiś czas tylko poużywać? :) Związki nie mają sensu i po jakimś czasie się nudzą.

Gość gość
Ale z tamtym było naprawdę super, nigdy mi się nie nudziło, chyba nie spotkała chłopaka, do którego pasujesz, jam tak mówisz. A mi przykro :(((((((((

Gość gość
następna szuka zabawiacza bo się jej nudzi

Gość gość
A ryj chcesz szmato?

Cóż, musisz w takim razie cierpliwie czekać aż się znajdzie prawdziwy facet, a o takiego niestety ciężko. Ale mimo wszystko powodzenia. :)

Też, mam to samo. potrzebuje silnego faceta, bo lubię męską siłę, a zwłaszcza w łóżku, gdy mnie wyzywa, nawet opluje i uderzy. A żaden Januszek mi tego nie da...

Gość gość
No nudzi się, żebyś wiedział. Z byłym to wszystko mogłam robić i przynajmniej umiał mnie obronić, a nie jak takie wymoki, co jeszcze dziewczyna się zaslonia.

Gość gość
good girl gone bad dziś ee bez przesady z tym łóżkiem. Naajt dziś ciężko niestety, ale dzięki ;)

Gość gość
Mam żółty pas w judo. Wystarczy?

Gość gość
Zakręć się wokół tzw. uchodźców, tam prawi sami "prawdziwi mężczyźni" - potrafią przyjebać kobiecie nawet, powinnaś być zadowolona.

Gość gość
Idz daj murzynowi