Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka Jedna28

Brakuje mi bliskości mężczyzny...

Polecane posty

Gość Taka Jedna28

Ponad rok temu rozstałam się z facetem i brakuje mi mężczyzny. Nie jestem z tych na jeden raz. Od tego czasu spotykałam się co prawda z 2 facetami ale aż tak daleko nie zabrnęliśmy. Teraz jestem sama. Jak sobie radzicie w takiej sytuacji??? Bo ja mam ochotę kogoś fajnego poznać, poprzytulać się do niego, może coś więcej, a tu nic :-(

Gość gośćToJa
Cóż za zbieg okoliczności... A ja jestem 4 lata starszy od Ciebie i w bardzo podobnej sytuacji, co Ty. Również od ładnych kilkudziesięciu miesięcy sam, ale z wyboru, mimo że były spotkania z innymi dziewczynami, ale do niczego konkretnego nie doszło. A bardzo brakuje mi bliskości kobiety, jej zapachu, delikatnego dotyku. Jeśli jeszcze jesteś szczupłą brunetką, to jesteś w moim guście i już do Ciebie jadę:) się poprzytulamy, może nawet będzie buzi:)

Gość gośćToJa
Niektóre blondynki też są w 100% w moim guście, także daj znać z której części Polski jesteś, bo usycham bez kobiety...;)

Gość Taka Jedna28
Jestem szczupła, ale nie mam typowo czarnych włosów, raczej bardzo ciemny brąz. Nie kuś bo po prostu to już jest męcząca sytuacja. Gdzie Wy fajni, przystojni i sympatyczni faceci jesteście??? czy ja jestem jakaś ślepa, czy mam pecha po prostu :-(

Gość Taki Jeden11
Jestem miły sympatyczny i przystojny. skad jesteś?

Gość gośćToJa
Gdzie Ty się wcześniej podziewałaś powiedz mi - tyle czasu Cię szukałem... I piszę to bardzo poważnie. No to wprost mój ideał się znalazł. A ja się zastanawiałem, gdzie te porządne, uczciwe, atrakcyjne dziewczyny się podziały...

Gość Taka  Jedna28
Moim skrytym marzeniem jest seks analny z moim chłopcem ;)

Gość gośćToJa
Mam 188cm wzrostu, jestem brunetem o dość ciemnej karnacji, wysportowany:)

Gość gośćToJa
Taka Jedna28, napisz na: jarekrst@wp.pl, porozmawiamy :)

Gość gość
Wolę blondynów z brzuszkiem :-)

Gość Taka Jedna28
:-) Ale czaruś z Ciebie. No ale fajnie, może chociaż humor mi się poprawi. No właśnie problem polega na tym, że ja nie bardzo mogę tak od razu wskoczyć komuś do łóżka, muszę najpierw kogoś poznać. Mało tego - poczuć coś, jakąś chemię. A tu żaden facet jakiejś cierpliwości nie wykazuje najwyraźniej. Szczerze, to myślę, że nie mam szans naprawdę kogoś wartościowego i na poziomie poznać :-( A miło by było mieć się do kogo przytulić ... i nie tylko...

Gość gość
Ale wzrost jest w porządku :-)

Gość gośćToJa
Taka Jedna28 dziś Absolutnie nie chodzi mi o tematy łóżkowe. Jeśli uznasz, że tylko z takim zamiarem do Ciebie piszę, będziesz mogła w każdej chwili zerwać naszą znajomość. Uwierz, że nie zależy mi na samym seksie bez miłości.

Gość gośćToJa
Wręcz nawet wolałbym, żeby nasza znajomość zaczynała się od rozmów, pisania do siebie, poznania się w skrócie w ten sposób, a ew. później, jeśli doszlibyśmy do odpowiednich wniosków, moglibyśmy się spotkać. Ja nie z tych, którzy szukają przelotnych znajomości - jakoś mnie to nie bawi.

Gość gośćToJa
Z czasem taka przyjaźń MOGŁABY przerodzić się w coś więcej. Może powstałaby tzw. chemia... a może nie... ale jeśli będziemy siedzieć w domu i tylko marzyć o tym, żeby się do kogoś poprzytulać, to nam tak zostanie...

Gość Taka Jedna28
To na czym Ci zależy??? Ty poważnie z tym pisaniem na maila?

Gość gośćToJa
Przecież nic nie ryzykujesz... Napisz... Wiemy oboje, że nie jest łatwo znaleźć odpowiednią osobę, więc dlaczego nie kusić losu;)

Gość gośćToJa
Ludzie nie w takich sytuacjach się poznawali i zostawali przy sobie do końca życia...;)

Gość Taka Jedna28
No cóż... Szczerze powiedziawszy to nie słyszałam jeszcze żeby ktoś poznał się na tego typu forum i coś z tego było :-) No ale może mało w życiu widziałam. Trochę jestem sceptyczna bo wiesz, że równie dobrze Ty możesz być z Łeby, a ja z Zakopanego. I co trochę by się skomplikowało...

Gość gość
gośćToJa to PEDAŁ, on zarywa do kilkunastu kobiet na tym forum naraz, nie pisz do niego!

Gość gośćToJa
Taka Jedna28 dziś Trudno o fajną dziewczynę, a skoro jesteś jakiś czas sama, to nie należysz chyba do tych, które skaczą z kwiatka na kwiatek, a to dla mnie podstawa. Napiszesz?:)

Gość gośćToJa
I już pojawiają się zazdrośnicy i podszywacze. Nie będę komentował. Ja też nie słyszałem o takiej historii, jednak słyszałem o wiele dziwniejszych historiach. A coś mi podpowiedziało, żebym do Ciebie napisał. Przecież adres mailowy, to nie jest żadna tajemnicza informacja - w każdej chwili będziesz mogła się wycofać, a ja daję Ci słowo, że nie należę do natrętów, nie zasypię Ci skrzynki wiadomościami, jeśli nie będziesz tego chciała. Ja jestem z Polski centralnej.

Gość gośćONAaaa
zazdrosnicy sie zbiegli napisz do niego, ja juz slyszalam o takich przypadkach, gdzie ludzie poznali sie na forach

Gość gość
gośćToJa to PEDAŁ, on zarywa do kilkunastu kobiet na tym forum naraz, nie pisz do niego!

Gość gośćToJa
Taka Jedna28 dziś Ja uciekam stąd. Wierzę, że napiszesz. Pozdrawiam;)

Gość gośćToJa
Tak to prawda jestem gejem.

Gość gośćToJa
i wlosy mi namiedzyzpaznokciu rosna

Gość Taka Jedna28
a ja lubie takich - byle mial siusiaka