Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka Jedna28

Brakuje mi bliskości mężczyzny...

Polecane posty

Gość Taka Jedna28
No faktycznie, widzę, że się na kafe udzielasz i chyba no powiedzmy... szukasz dość intensywnie :-) Ale ja naprawdę jestem dość sceptyczna i wierzyć mi się nie chce, że to po prostu jedna wielka podpucha :-) Swoją drogą też jestem z Polski centralnej :-)

Gość gośćToJa
Taka Jedna28 dziś No faktycznie, widzę, że się na kafe udzielasz i chyba no powiedzmy... szukasz dość intensywnie usmiech.gif Ale ja naprawdę jestem dość sceptyczna i wierzyć mi się nie chce, że to po prostu jedna wielka podpucha usmiech.gif Swoją drogą też jestem z Polski centralnej usmiech.gif v Chyba mnie z kimś pomyliłaś. To jest mój chyba 3. wątek na tym forum. Napiszesz?

Gość gośćToJa
Poza tym, te moje wątki dość humorystycznie traktuję... Muszę uciekać. Pozdrawiam Cię!

Gość Taka Jedna28
Możliwe, że tak jest :-) Bo ta wymiana zdań z Bellą... :-)

a ja sobie cenie kobietki z kafe, choc niektore znajomosci przyprawialy mnie o k***ice serca momentami, ale juz z tego wyroslem.... :P:)

Gość gość
Tez jestem z center polski I moge z toba popisac ale dziwie sie troche ze taka laska szuka faceta na forum

Gość gośćToJa
Ale warunek jest jeden ze musisz zaakceptowac seks analny ok?

Gość gośćToJa
Nie wiem o jakiej Beli piszesz. Zauważ, że nie piszę z zastrzeżonego nicku, więc takich nicków ma prawo tutaj być więcej. Pozostałe 2 wątki, jakie założyłem na tym forum, założyłem w zeszły, tygodniu i to z innego nicku. Chyba nie myślisz, że mając niezastrzeżony nick, udzielam się cały czas spod jednego? No ale nic... Chyba widać nie jesteśmy sobie przeznaczeni:P Trudno...

Gość Taka Jedna28
Ale poważnie - umówiłeś się w realu z jakąś kobietą?? Bo to dla mnie naprawdę nietypowe miejsce do tego by kogoś poznać. To już prędzej jakiś portal w stylu sympatia - chociaż przyznaję bez bicia, że też mnie on jakoś nie kręci. Ja lubię poznawać ludzi "na żywo" bo tak to mam wrażenie, że na przykład teraz jestem robiona w balona...

Gość gośćToJa
Tak umówiłem sie, chyba mam prawo? Nie jesteś jedyną z którą się umawiam.

Gość gośćToJa
Podejrzewasz, że jesteś robiona w balona, a nie chcesz tego zweryfikować. A może po drugiej stronie wartościowy, przystojny facet pisze?? No fakt, może też pisać zboczeniec jakiś, ale chyba łatwo to można stwierdzić nawet przed jakimkolwiek spotkaniem... Dla mnie poznawanie się przez internet samo w sobie jest zachowaniem kuriozalnym i jeśli ktoś tylko na to liczy, to tylko wyrazy współczucia, ale czasem człowiek ma jakieś wewnętrzne głosy (nie zrozum mnie źle);) A co my naszym dzieciom powiemy, że jak się poznaliśmy...;))) hahahaha

Gość Taka Jedna28
Skoro twierdzisz , że to nie Ty - ok. Twoja rzecz, chociaż z drugiej strony gdyby co to nie ma co zaprzeczać :-) każdy ma prawo pisać z kim chce i o czym chce :-)

Gość gośćToJa
gośćToJa dziś Tak umówiłem sie, chyba mam prawo? Nie jesteś jedyną z którą się umawiam. v To podszyw i będzie ich coraz więcej pewnie tutaj.

Gość gość
Chcesz pisac tylko z jednym na tym temacie?

musisz wiedziec ze jak facet nie ma stalego nicka na tym portalu, lub ma ichh 50 to musza byc potemu jakies powody... :)

Gość gośćToJa
Przecież szanse, że się sobie spodobamy chociażby wizualnie, to jak trafić co najmniej 5 w lotka, ale jakieś są...;)

Gość gość
zbereznik wczoraj moze zwyczajnie nie jest stalym bywalcem tego forum;)

Gość Taka Jedna28
Ja po prostu nie wierzę w takie zbiegi okoliczności - jestem sama, piszę sobie o tym na forum, a tu nagle - niczym królik z kapelusza - wyskakuje praktycznie ideał mężczyzny. Mało, że przystojny ponoć, to jeszcze taki, który ma jakieś wartości. Takie rzeczy się po prostu nie zdarzają :-) To sprzeczne z zasadami matematyki.

Gość Taka Jedna28
Bardzo słuszna uwaga zbereżniku :-) Widzę, że podzielasz mój sceptycyzm w tej materii :-)

Gość gośćToJa
No to nie pozostaje Ci nic innego, jak zwyczajnie na tym zaprzestać i iść spać;) Czy przystojny - rzecz gustu, ja tam się sobie nie podobam, ale generalnie nie potrafię oceniać pod tym względem facetów. Z ust wielu kobiet słyszałem, że przystojny, generalnie z powodzeniem problemów nie ma, ale niestety zepsute przeważnie te dziewczyny, a jeśli już jakaś z wartościami, to wygląd nie ten. No i czas leci...;)

Taka Jedna28 dziś odmowilas mu, teraz zostaniesz zbesztana i tu zasady matematyki dzialaja w 100%-tach...

Gość gośćToJa
No to powodzenia życzę. Pa! Bo mam jeszcze trochę pracy.

ja mialem i mam naprawde bliskie relacje z pewnymi kobietami z tego forum ale dobrze o tym wiecie to raz a dwa, to chyba los tak chcial ze to samo wyszlo... :)

Gość JustynkaPralinka
zbereznik dziś w matematyce nie ma zasad i kwasów, tylko są twierdzenia i dowody - szkoła podstawowa się kłania a które twierdzenie ma tutaj zastosowanie? euklidesa, czy pitagorasa? chętnie się dokształcę w tej materii:)

Gość gość
Co o tej porze bedziesz robic

Gość gość
brawo justynka - teraz pojechalas filzoofa, szach i mat

Gość Taka Jedna28
Dobrej nocy w takim razie, a może powinnam życzyć owocnej pracy :-) Zbereźniku, a Ty też miałeś jakieś realne znajomości z kobietkami z kafe? Jak to obiektywnie oceniasz? Coś napisałeś, że o palpitacje Cię przyprawiały (chociaż użyłeś innego słowa :-) ) Dlaczego?

Gość gość
no i "zasada matematyczna" sie nie sprawdzila, bo kolega nie zbesztal kolezanki - warto zauwazyc