Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka Jedna28

Brakuje mi bliskości mężczyzny...

Polecane posty

Gość WyrywaczChwastow
Zbereźniku, ale żadna cie nie chciala, bo na tym zdjeciu, ktore wczoraj wieczorem wrzuciles, malo co spod beca ci wystawalo no i do tego na wiszaca skora na napletku tfuu oblesny jestes

Gość gość
fakyuczni e- to jego p foto bylo ble

Gość Taka Jedna28
Pewnie, że nie zbeształ i chyba nie zbeszta bo co by nie powiedzieć to kulturalny człowiek. A poza tym za co miałabym zostać zbesztana??? Za swoje uzasadnione wątpliwości? To w końcu forum i do dyskusji może włączyć się może każdy, a jeśli jeszcze robi to kulturalnie...

Gość gość
tak tylko wyprowadzam dowod, ze "zasada matematyczna" o kurze sie nie sprawdzila;)

Gość Taka Jedna28
Tak szczerze - to jestem tu drugi raz :-) Normalnie świeżaczek :-)

Gość gość
a swoja droga, autorko, chyba nalezysz do osob, ktore lubia narzekac, a kiedy nadarza sie okazja, zlewasz ja ja mysle, ze juz dziesiatki kobiet do niego napisaly i byc moze ktoras sie pod ciebie podszyje, a ty cale zycie bedziesz zyla z przeswiadczeniem, ze byc moze ominela cie wlasnie milosc zycia

Gość WyrywaczChwastow
Taka Jedna28 dziś no to na wstepie cie uswiadamiamy, że wyrywacz chwastów bardzo brzydkie nagie fotki wrzuca na forum, ale masz prawo nie wiedzieć, skoro jesteś tutaj rzadko

Gość Taka Jedna28
Taa... pewnie - miłość życia. Nie wiem czy przeżyję takie swoje zaniedbanie :-) Będę się bić w piersi, trudno :-)

Gość gośćToJa
Te dwie kropki na klatce nazywasz piersiami ? :D :D LOL...

Gość gość
moze i chlopak prawde pisal ci najbardziej w porzadku maja najwiekszy problem ze znalezieniem odpowiedniej osoby - wiem cos o tym mnie co prawda przeszkadza w tym dodatkowo wzrost, bo mam niespelna 170cm, a laski zwracaja na to uwage

Gość Taka Jedna28
Nagie foty, no proszę :-) To wesoła ekipa normalnie :-)

Gość Taka Jedna28
Ale przecież ja nie twierdzę, że kłamał. Tylko jak ja mam się o tym przekonać??? Napisać można o sobie wszystko - równie dobrze i ja mogę to zrobić. W życiu należy stosować zasadę ograniczonego zaufania :-)

czasem dziewczyny stad podsylaja mi maile co im faceci z kafe pisza, to powiem wam ze tak obslizgle bywaja ze nawet moja zberezna natura sie chowa... :P:)

Gość WyrywaczChwastow
moze kiedys wymysla tutaj konkurencje pt najlepszy uploader na forum - gwarantowane miejsce na podium masz, a jeszcze jakby najbardziej zboczony - I miejsce murowane

Gość gość
Taka Jedna28 dziś trzeba było z nim rozmawiac - wszystko wyszloby w praniu - moglibyscie sie fotkami wymienic - juz jest jakas wiarygodnosc, ale jesli sie nie chce nawet reki wyciagnac, to zostaje tylko plakac, ze swiat jest zly, bo nei mamy sie do kogo przytulic nawet uciekam udanych lowow ci zycze

Gość Taka Jedna28
Zbereźniku co Ci Twoja intuicja stałego bywalca kafe podpowiada? gośćToJa prawdę o sobie pisze czy naiwnych szuka?

Gość WyrywaczChwastow
Ta w PL laski jak ksiezniczki na gotowe tylko czekaja a zeby dac cos od siebie, to nie dlatego najczesciej same, albo trafiaja w ostatecznosci na takcih jak zbereznik, czego zdjec on tutaj na forum nie wrzucal - nawet rozszerzony o***t z zawartoscia afuj

Gość WyrywaczChwastow
zawsze nalezy sobie postawic pytanie - podobnie w tym przypadku: co mialby na celu, zeby cie oklamywac, przeciez i tak wszystko by wyszlo

a tobie co podpowiada twoja kobieca intuicja? nie czujesz tego...? widzisz przeciez te same posty... :)

Gość WyrywaczChwastow
zreszta nie pisal nic szczegolnego - ja tesz mam jego cechy tez mam 180 wzrostu i ciemnawe wlosy szalu nie robil

Gość Taka Jedna28
Pewnie, że czuję. Nie jestem idiotką, ale wiesz jak to jest - czasami aż człowiek chciałby w coś uwierzyć... no ale fakty to fakty. Tak sobie przerzuciłam co nieco i wyłapuję podobne fakty. No niestety...

Gość Taka Jedna28
No też się zastanawiam nad motywacją takich zachowań Bo przyznam, że mi to by się nie chciało głupot o sobie wypisywać, a przecież ludziom naprawdę wyobraźnia się włącza... I żeby nie było - nie tylko o gościu tu mowa...

Gość gośćToJa
Widzę, że dyskusja nadal się toczy... Hehe No niech tak zostanie, że kłamałem, nie będę przekonywał już.

Gość gośćToJa
Chętnie wysłałbym Ci zdjęcie, ale moja propozycja już nieaktualna. Wszystko spalone. Dobranoc.

gośćToJa dziś przeciez byles aktywnym jej czlonkiem, nie umiesz sobie wyrwac laski jak ci troszke przeszkadzam to jak chcesz ja potem obronic np przed muzulmanami?!?

Gość gośćToJa
oj widzę, że intuicji, to Ty chłopie nie masz;)))))