Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okres a praca

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, mam głupi problem, ale zapytam. Chodzi mi o okres w pracy. Dokładnie w jaki sposób zmieniacie sobie tampona czy podpaskę - czy chodzicie z całą torbą do łazienki czy z jakąś saszetką/kosmetyczką ? U mnie w pracy z torbami się nie chodzi nigdzie w zasadzie, nawet łatwo poznać nowe osoby, które na obiedzie są z torbam :) ale podczas TYCH dnich mam pewien dyskomfort, bo jak idę z torbą przez korytarz wydaje mi się, że wszyscy wiedzą dlaczego, szczególnie, że w inne dni torba leży cały dzień na krześle. Mam też jakieś małe kosmetyczki (jedna w kolorze czerwonym) i mąż się smieje, że ona jest zarezerwowana dla krwawej mery :) napiszcie jak Wy sobie z tym radzicie???

Gość gość
ja pierdzielę, ale masz problem, jak 12-latka, bierzesz tampon albo podpaskę do kieszonki albo w rękę i idziesz

Gość gość
Jak wyżej, w rękę czy do kieszeni. Po co się pchac z całą torba?

Gość bella  86
Żeby o takie coś się pytać. I jeszcze tego nie wiedzieć

Gość gość
Zrób napis,ze dostałaś c***y

Gość gość
Może być mała kosmetyczka. Ja mam pojemniczek taki mały w który trzymam w kosmetyczce w biurku, mieszczą się dokładnie trzy tampony i wkładam go do kieszeni kiedy jest potrzeba. można tez sobie kupić widziałam takie małe kosmetyczki co się do kieszonki mieszczą. Groszowe sprawy.

Gość gość
o matko mala dziewczynka dostala okres i nie wie co robic , smieszna jestes