Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najwieksze ciacho kafeterii

Polecane posty

Gość gość
gggb rozjebać ci ten kur//weski ryj ściero ??!!

Gość
wrzuć linka jak szukał bo nie kojarzę.:D:P

Gość
posty mi sie nie wyświetlają...:O

Gość
zbereznik dziś przeciez wiesz ze to marquis/k-ce :O:O:O Zaraz znowu zacznie sie pode mnie podszywać...:o

Gość gość
zbereznik dziś O tej k****e piszesz ?? buahahaha weź mnie nie rozśmieszaj :D Ta stara rozkapicha, nie jest kobietą, nie obrażaj tej pięknej płci dyziek

zachowuj sie chamie, skoro cie olala to nie znaczy ze masz prawo sie wyladowywac. przyjmij to z honorem i na klate...

Gość gość
markiz cię robił k***o gggb/him

Gość gość
dyzio wypiertalaj pederasto :D

Przeciez tej szmaty z peezda jak wiadra gggb kobieta nazwac nie mozna. To jest podroba dziewczyny szmata

no i tak to juz jest, urazony facet jest gorszy niz dziecko ze sraczka... :o ps. moze cie z nim umowic...? :P:P:P

Gość gość
znowu k***a gggb się spiknęła z pedziem hehehehehehe

Gość gość
szmato gggb napisz ile połknęłaś wczoraj spermy w ryj jepana ściero do ru//chania !

Gość
Naajt dziś długa historia.:D:P Wymieniłam pare meili z pewnym psycholem, zerwałam kontakt w miare neutralnie-nie chciałam z nim pisac, ale grzecznie odmawiałam i było w miare ok do czasu kiedy zauważył w jaki sposób pisze na forum ze zbereznikiem i zobaczył ze coś mnie z nim łączy-ze z nim chciałam przejść na bardziej prywatny kontakt, a jego olałam :D🖐️. Od tego momentu zachowuje sie jak zdradzony maz hahahh :D to jest po prostu PSYCHOL.:):P

Gość gość
dokładnie cynik ona jest zwykłą szmatą do rżnięcia i zapładniania. I ona wie o tym doskonale, prawda gggb ? Jesteś zerem, przegrałaś już swoje życie...

ale najlepsi sa i tak ci co pisza ze maja siurka 18 cm w obwodzie 20 sa tacy i tacy i jesli masz wage ponizej 50kg i wzrost 170 to moga wymienic z tb plyny... :D ahahahahha boshe co za oblecha tu siedzi.... :P wspolczuje wam ze musicie czytac takie maile... :P

oj laski... :p moze skoczymy do charlotte i wypijemy goraca czekolade w ich intencji... :P :D

Gość gość
him znowu piłaś ? hehehehe Cóż za historia, tylko kogo to obchodzi ?

Gość
Naajt dziś NO NIESTETY.:P takie osoby trzeba po prostu olewać.:d Nigdy nie planowalam w ogole nawiazywac tu jakis znajomości i nie zamierzam-zbereznik jest tylko wyjątkiem potwierdzającym regułę. :P

Gość gość
dyziek oblecha, to jest spoufalać sie z największą dz//iwką na kafe czyli gggb/him człowieczku, bez honoru i godności. Z byle ku//rwą byś za rękę przez miasto przeszedł, bo jesteś taką samą szmatą jak him. Swój swojego znajdzie :D 🖐️

Gość
zbereznik dziś apropo maila wysle ci fragment maila od kogos z kafe-ale tylko fragment...:D Ostrzegam ze oblesny jak większość.:D:P

Gość
Mario Candarelli dziś nie fuuu to na pewno nie on! :D:P

Gość gość
zbereźnik, przypominam załóż dwie gumy, jak chcesz jeszcze trochę pożyć w zdrowiu... Ale między nami, k***a musisz być niezłym desperatem buahahahaha większe prawdopodobieństwo, jest, że dziewczyny z Emilii Plater w Wawie są zdrowsze niż te barachło him/gggb

ale takie zachowanie widze czesto w klubach, podchodzi gosc do laski ladnej i atrakcyjnej, ona go ewidentnie olewa, a potem wraca do kumpli i mowi jaka to k***a i ze wszystkim daje... :P no tak, ale jemu nie dala... :D:P hehehe :P ps. to sa dwie osoby, niech to do ciebie w koncu dotrze... :P calkowicie inne do tego... :P:)