Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady1233

Pytanie do panów, ale nie tylko ,co to znaczy drobna kobieta

Polecane posty

Gość lady1233

Kolega ostatnio powiedział mi, ze najbardziej podobają mu sie drobne kobiety. Jak to rozumieć? 1.Drobna czyli szczuplutka 2. Drobna czyli niziutka 3. Drobna czyli szczuplutka i niziutka? Pytam dlatego, ze podoba mi sie ten facet, a nie wiem czy mam u niego szanse. Jestem szczupła, mam fajne proporcje, ale wzrost 175. On ma 183 cm wzrostu. Myślicie, ze taka różnica wzrostu między kobieta i mezczyzna jest wystarczająca?

Gość gość
drobna czyli drobnej budowy ciała, drobnokoścista, taka delikatna mimoza ktorą jak kopniesz to leży połamana :classic_cool: najczesciej drobne są niskie i chude, przypominające dziecko, taka legalna pedofilia :O

Gość gość
wiadomo ze jak drobne to njie takie 175cm ale to nie swiadczy o tym ze niee masz szans u niego

Gość lady1233
No tak, ale jeśli woli drobne to będąc ze mną ciagle oglądał by sie za takimi w swoim typie bo ja nie spelnialabym jego oczekiwań:( Prawda?

Gość gość
Drobna kojarzy mi się taka niska dziewczyna ok 150 cm i 40 kg. Ale Ty za to masz pewnie figurę modelki . I nie przejmuj się, bo w Twoim typie są pewnie mężczyźni wyżsi od niego, a nie mówisz mu tego

Gość gość
jak to wyzszi? wypraszam sobie 183 cm to wysoki mezczyzna(pisze to jako facet majacy samemu183 cm)

Gość gość
Drobna to nie 175 tylko tak do 160 no waga tez musi być ok

Gość gość
Ja mam 157 cm i 43 kg i mam opinie drobnej.

Gość gość
Drobna tzn niskiego wzrostu, ewentyalnie średniego tak w przedziale 155-163 i szczuplutka

Gość gość
Np Japonki bardzo często są drobne dla porownania, ale nie tylko...

Gość lady1233
Do gość 12:22 dziękuję za pocieszenie:) Tak, masz rację, w moim guście są mezczyzni wyżsi, ale zafascynował mnie on swoim urokiem osobistym. A z drugiej strony co mi po figurze modelki skoro on woli malutkie:(

Gość lady1233
Do gość 12:25 no ok, w takim razie czy chciałbyś dziewczynę o wzroście 175 cm, jeśli miałbyś do wyboru niższe?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Moim zdaniem wzrost nie jest tak istotny chyba ze babka jest wyższa o głowę od faceta, ja powiem tak zawsze podobały mi się brunetki, wszystkie moje dziewczyny były bladynkami a ochajtalem się z ruda

Gość gość
Do gość 12:52 wlasnie jak to jest? Bo ja jestem brunetka, a mojemu facetowi podobają sie blondynki.