Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia19850

Prosze Panow o zdanie

Polecane posty

Gość kasia19850

Chodzi mi o poprzednie związki i poprzednie partnerki seksualne. Jestem z facetem 3 lata, ale dopiero teraz dowiedziałam sie, ze był on w trzech poważnych związkach, z których jeden trwał 6lat. Był bardzo zakochany z wzajemnością itd. Od rozstania minęło 7 lat. Jednak nie opuszcza mnie myśl, ze on może nadal wracać myślami do tamtej wielkiej miłości, ze może nadal ja kocha, rozpamietuje jak to mu było z nią dobrze, jaka była ładna ( była w jego guście), co z nią przeżył. Dowiedziałam sie ze miał tez bardzo dużo partnerek seksualnych z którymi realizował swoje fantazje. Jestem zazdrosna o jego przeszłość. W tym sensie, ze nie byłam pierwsza i ma on skalę porownawczą. Czasami mam wrażenie ze jest on gdzieś daleko myślami, ze rozpamietuje przeszłość, ze chciałby cofnąć czas. Czy Wy Panowie wracacie do przeszłości? Czy jeśli wchodzicie w nowy związek to czy poprzedni ma dla was nadal jakieś znaczenie? Czy zalujecie rozstan? Po jakim czasie uczucie wygasa do byłej partnerki?

Gość gość
Powiem ci prawdę: jeśli on zaliczył tyle bab to prawdopodobieństwo że na tobie się ta seria zakończy jest znikome. Facet typu kogut nie wytrzyma długo przy tej samej kwoce, musi zaliczać bo to jego natura.

Gość kasia19850
Ja miałam w zyciu 24 partnerów ale jakoś myslami do nich nie wracam :) Ale nie wiem jak mężczyźni podchodzą do swoich byłych :(

Mój ostatni związek trwał 5 lat, byłem bardzo zakochany, ale moja ex-miłość odwaliła taki numer, że przeszło mi błyskawicznie. Po 2 tygodniach było już O.K., a po miesiącu i paru refleksjach byłem wręcz szczęśliwy, że jestem sam. Wracam myślami do przeszłości, ale tak, jak do każdych innych zdarzeń, to znaczy czasem mi się coś przypomina albo skojarzy, ale bez sentymentów.

Gość kasia19850
Do inaccessible89 ale jeśli rozstanie nastąpiło bez żadnych zgrzytow, a związek był udany i onbyl bardzo zakochany? Wprawdzie od rozstania minęło 7 lat, potem był w innym trwającym 2 lata związku. Czy jest możliwe żeby w takiej sytuacji i po takim czasie jeszcze coś czuł? Ze mną jest zareczony, mamy dziecko, ale mimo wszystko czuje sie zle z myślą, ze kiedyś tak bardzo kochał. Niby mówi, ze żadnej z tamtych kobiet nie kochał tak bardzo jak mnie, ale mimo wszystko czuje sie z tym zle. Przecież zawsze może mówić to co ja chce usłyszeć.. Boję sie ze jeśli kiedyś by ja spotkał to wszystko by odżyło. Czy istnieje taka możliwość?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona poczytajcie sobie w necie

Z jakiegoś powodu się rozstali, prawda? Skoro tak było, widocznie zakochanie mu minęło. Czemu zatem miałoby powrócić?

Gość kasia19850
Do inaccessible89 z tego co wiem to ona odeszła mimo ze on był zakochany. Odeszła bo nie godziła sie na anal, a dla niego to bylo ważne. I tak sobie myślę ze po latach mógł stwierdzić ze popełnił błąd rozstajac sie z takiego powodu i ze poświęcił swój ideał i wielka miłość w imię swoich preferencji seksualnych. Myślę tak szczególnie wtedy kiedy mamy gorsze dni. Myślę sobie, ze może z perspektywy czasu inna podjaby decyzję:(

Gość kasia19850
boję sie też, że on odejdzie gdy pozna moja ponura tajemnice z czasów młodości :(

Gość kasia19850
Ostatni wpis to podszyw!!!

Gość kasia19850
czy fagasy czytający kobiece forum potrafia napisać coś sensownego????