Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

on będzie mia dziecko z inną

Polecane posty

Gość gość

Witam. Tak jak napisałam w temacie mam problem. Dotyczy on byłej mojego chłopaka. Nie dawno moj chlopak dowiedział się, że jest ona w 4 miesiącu ciąży. Zerwał z nią powieważ, go zdradziła. Jest pewny ze to jego dziecko, ponieważ wtedy, gdy ona zaszla w ciaze byli jeszcze ze sobą (stwierdził to na podstawie tego, że zaszła w ciaze na poczatku sierpnia, a zerwali ze soba dopiero w połowie miesiąca). A kiedy zaszla w ciaze i w ktorym jest mniej wiecej tygodniu stwierdzil lekarz. Nie wiem teraz co z tym zrobic. on juz na samym poczatku mi powiedzial ze chce miec kontakt z tym dzieckiem-coreczka i musze to zaakceeptowac jesli mi na nim zalezy. tylko problem jest w tym ze nie wiem czy to moze sie udac skoro on bedzie mial dziecko z inna. mowi ze mnie kocha ale dziecko tez jest dla niego wazne. w sumie dobrze ze nie chce porzucic dziecka i ograniczyc sie tylko do placenia alimentow. swiadczy to o tym ze bierze odpowiedzialnosc za swoje czyny. ale nie wiem czy ja sobie z tym poradze. i czy jest sens wiazac sie z takim mezczyzna. boje sie ze zamiast do mnie bedzie wolal jechac do swojej corki. Wiadomo tez ze dziecko wiaze ludzi. boje sie ze jak sie tylko urodzi mala to od razu sie w niej zakocha i zostawi mnie dla jej i jej matki i wybaczy jej zdradę. prosze o porady co robic w tej sytuacji. dodam ze zalezy mi na tym chlopaku, gdyby tak nie bylo to bym go zostawila i nie przejmowala bym sie tym bardzo.

Gość gość
Olej go kobieto niewarto sobie komplikować życia.

Gość gość
Olej go. Skoro ona jest dopiero w 4 miesiącu ciąży, tzn. że z Tobą jest bardzo krótko. Ja bym go zostawiła.

Gość gość
jestesmy ze soba 3 miesiace ale bardzo mi na nim zalezy. gdyby tak nie bylo nie przejmowala bym sie tym tak bardzo

Gość gość
to ile czasu minelo miedzy ich rozstaniem a poczatkiem waszego zwiazku? szybko znalazl inna i do tego pewnie wierzysz ze bedzie kochal cie na zaboj

Gość gość
To i tak pewnie nie przejdzie a Ty bedziesz tracic czas zamiast poznac kogos odpowiedzialnego bez zobowiazan Jak uprawiali seks to pewnie cos czuli do siebie, kochali sie, a on juz do niej ma nic nie czuć?

Gość gość
Autorko, a ile masz lat?

Gość gość
mam 23 lata a on 28. zerwał z nią, ponieważ ona go zdradziła. ale to jest jego dziecko. Dowiedział się, ze ona jest w ciąży kilka dni temu-dokładnie od jej brata. Czasami tak jest, że miłość przychodzi w nieodpowiednim momencie. Ja tez nie wiedziałam ze tak szybko się zaangażuje w to uczucie. Ona mu powiedziała, że chce od niego tylko alimentów i nic po za tym. Nie chce nawet żeby on widywał się z córeczką. Ale wiem, że on będzie o to walczył. On jest dla mnie kimś ważnym dlatego nie chcę go stracić, ale boję się też nie dam dam rady sobie z tym. On będzie jeździł do córki i będzie widywał się też ze swoją byłą. To nieuniknione. a ja będę myślała co on tam robi... boję się też że się pogodzą-dla dziecka a mnie zostawi... Mam straszny chaos w głowie i sobie z tym nie radzę. On mi powiedział, ze lepiej dla mnie będzie jak się rozstaniemy bo boi się o mnie i chcę żebym była szczęśliwa ale ja nie potrafię. Na prawdę bardzo się zaangażowałam.

Gość gość
Rozstancie się teraz, bo potem bedzie juz tylko gorzej. Wysokie alimenty, odwiedziny, jego poczucie winy. Z Tobą moze nie chciec miec dziecka, bo wiecznie bedzie mowil, ze on juz ma, a Ty tylko stracisz najlepsze lata. Nie pakuj się w to.

Gość gość
zostaw go i nie komplikujcie sobie życia - niech bierze tamtą dziewczynę ze swoim dzieckiem, a Ty mu daj krzyżyk na drogę i cześć. Znajdź sobie faceta z czystym rejestrem :) Potem będziesz wysłuchiwała, że musi do dziecka, ta kobieta będzie do niego wydzwaniać, Ty będziesz zazdrosna, będziesz się na niego złościć, on będzie nieugięty (bo to dziecko i matka jego dziecka) ...trudne to sprawy