Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdyby tylko nie był moim nauczycielem...

Polecane posty

Gość gość

Biorę indywidualne lekcje w szkole językowej. Prowadzi je mega przystojny facet, strasznie mnie pociąga jego wygląd, głos, zapach, to jak marszczy brwi i patrzy mi głęboko w oczy kiedy nie jestem przygotowana do zajęć i wiele innych. Często nie mogę się skupić na zajęciach, bo kiedy on mi coś tłumaczy, ja patrzę na niego i udając że słucham fantazjuję o nim. Szans raczej u niego nie mam, chociaż czasami rzuca różnymi podtekstami i się przy tym uśmiecha czy puszcza oczko, ale jest między nami jakie 8-10 lat różnicy. Dać sobie z nim spokój i zmienić nauczyciela? Czy jakoś próbować go uwieść? Albo zostać na tym etapie którym jestem, choć jest trudny bo ciężko mi się powstrzymać i nie myśleć o nim jak wygląda nago...

Gość gość
spróbuj, dowiedz sie czy jest wolny, zycie jest jedno, nie rezygnuj ;)

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
Mam 18 lat

Gość gość
Próbuj dziewczyno, nie ma się nad czym zastanawiać.

Gość gość
Tego się obawiałam, że masz 18 lat. Napisałaś, że jest między wami około 10 lat różnicy, czyli on mniej więcej ma 28... i stąd moja obawa czy facet przed 30tką potraktuje 18 latkę poważnie... mimo wszystko myślę, że warto spróbować :) w końcu nic nie tracisz, bo korepetytora zawsze możesz zmienić , a zyskać możesz wiele! Jednak przy Twoim młodym wieku musisz zachować więcej ostrożności, przede wszystkim upewnić się czy jest wolny, a poza tym sprawdzić czy to wszystko "rzuca różnymi podtekstami i się przy tym uśmiecha czy puszcza oczko" to nie zwykły flirt również z innymi uczennicami.