Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie Lustra

Polecane posty

Gość gość

Hej. Czy często zdarza się Wam że osoby z którymi macie kontakt przejmują Wasze cechy, styl, zachowania?? Nie mówię o naturalnej inspiracji czyimś wyglądem czy poglądami ale wręcz "przejmowaniem osobowości z całą otoczką". Jest różnica gdy koleżanka otwarcie mówi że masz piękną kurtkę i chętnie kupiłaby sobie taką samą itp itd a pomiędzy tym jak np. po kryjomu drastycznie zmienia styl, kopiując co do joty Twój własny, wypytując przy okazji wspólnych znajomych gdzie sie ubierasz, gdzie kupujesz a nie Ciebie samą, a później udając przypadkowość. Podałam przykład ubrania ale papugowanie odnosi się do wszelkich kwestii np. pracy, ambicji, partnera, stylu życia, wyglądu. Czy macie takie doświadczenia, bądź to Wy jesteście tymi lusterkami, które chcą być pod pewnymi względami odbiciem innych??

Tak, moja kolezanka kiedys sie tak zachowywala, co mnie strasznie denerwowalo.

Bylysmy bardzo mlode wiec w takim wieku szuka sie caly czas swojej osobowosci, stylu itd..

Gość gość
15.41 Zgadzam się z Toba co do kwestii tożsamości, ale co powiedziałabyś jakby dana sytuacja dotyczyła kobiet po 25 r. ż ?