Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierzycie wróżkom?

Polecane posty

Gość gość

Wierzycie wróżkom i w przepowiednie z tarota? Myślicie ze sami możemy decydować nawet jak usłyszymy przepowiednie i ja dowolnie zmieniać? Czy i tak co nie zrobimy wyjdzie na jedno? Bo jak wyjaśnić ze cos sie nie sprawdza, to ze my wybraliśmy inna drogę czy wróżka była zmęczona? ;p

Gość
Niektóre naprawdę maja jakiś "dar":P Średnio w to wierze, ale nie wszystkie to oszustki. Nie spotkałam wróżki tylko cygankę.:P Niezbyt chciałam żeby mi wróżyła,ale zaczepiała i gadała coś w stylu-dziewczynki nie bójcie się (byłam z koleżanką i to było jakoś ponad rok temu).:D:P Powiedziała mi ze poznam i będę ze starszym od siebie mężczyzną,dodała-ale lubisz takich.:D:P Dziwnie sie poczułam bo rzeczywiście podobali mi się starsi, ale na tamten moment jakoś sobie tego kompletnie nie wyobrażałam.:P Powiedziała jeszcze parę szczegółów np. będzie na wyższym stanowisku, ciemne włosy itp. A i jeszcze jak koleżanka zażartowała to i ja tez sie zapytałam ile będę miała dzieci...:D:D:D Powiedziała ze 4.:D:P Tylko nie wiem z kim i kiedy bo sie nie dopytywałam.:D:P heheh:D I co do tego faceta to myślę ze mówiła o nim bo wszystko sie sprawdziło...Pół roku później przypadkiem, na ulicy poznałam-bardzo ciemnego bruneta, z dobra raca, inteligenty, starszy o 9 lat.:P Chciałabym jeszcze raz ja spotkać i o coś zapytać.;)

Gość gość
wruzki kontaktuja sie z demonami przez tarota potem tak ze niie musza tego robic demony same do mysli przenikaja i podpowiadaja w ewangeli apostołowie wyzycili demona z kobiety kturza przepowiadała przyszłosci i co po egzorcyzmach ta kobieta straciła dar przepowiadania przyszłosci to jest grzech ktury bedziemy płacic własnym cierpieniem dlatego demony nie znaja przyszłosci a trafiaja dla tego ze pomagaja wruzbom sie spełnic i sa sprytne metoda dedukcji to jak mentalista ktury po spojzeniu nan wie wszystko