Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

temat o anwen nie zniknął

Polecane posty

Gość gość

Przecież

Gość gość
Temat o anwen przecież cały czas jest i nie zniknął a wy piszecie że zniknął co?

Gość gość
Bo pierwszy temat o Anwen nazywal sie ''Co sie stalo z blogiem Anwen?'' i zostal zalozony w 2013 r., ciagnal sie przez ponad rok, mial prawie 10 stron i pewnego dnia nagle zniknal. Sam nog nie dostal, wiadomo za czyja sprawa zostal usuniety. Tego samego dnia ktos zalozyl 'Zniknal temat o Anwen...' i dyskusja sie dalej toczy juz w tym temacie. Poczytaj sobie na pierwszej stronie, tam wyraznie jest wszystko opisane. Aktualny temat ma juz 38 stron, ale pewnie tez ktos go magicznie skasuje bo znalazly sie w nim linki niewygodne dla pewnych blogerek, m.in. nagie foty Aliny Rose czy komentarze do wulgarnych zdjec Moniki z Sophieczerymoja.

Gość gość
Poki co temat jest i trzyma sie dobrze xD

Gość gość
Właśnie, że nie trzyma się dobrze, bo nie można dodawać komentarzy.

Gość gość
Znowu wykasowali?

Gość gość
Nooo,po moim komentarzu który się chyba nie spodobał:P

Gość gość
A co tam było?

Gość gość
Zgodziłam się z dziewczynami że skąd ta nagroda za bloga, jak on po prostu nie istnieje już, wpis co jakiś czas.... A dużo dziewczyn prowadzi blogi włosowe co naprawdę wkładają w to serce a anwen jest przereklamowana. Napisałam też, że widziałam Aline Rose na żywo i jej włosy nie przypominają tych co na instagramie. Są zupełnie przeciętne. I szkoda, bo to oszukiwanie widzów, dziewczyn, które są ślepo zapatrzone za stworzonym ideałem, który w rzeczywistości nie istnieje.