Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mały problem od początku

Polecane posty

Gość gość

Witam forumowiczów i forumowiczki. Jestem z najwspanialsza dziewczyna od tygodnia. Problem pojawił się już na początku. Moja wybranka ma pracę, potem treningi 5 razy w tygodniu do późna. Pozostają weekendy. Otóż i tu jest problem, zazwyczaj ma "ważne" spotkania w gronie znajomych i rodziny...W zbliżające się ferie zimowe wyjeżdża do rodziny, przez co 2 tyg znowu się nie bd widzieli. Nie jestem facetem, który uwielbia pstrykać na klawiaturze. Wolę normalne spotkania w cztery oczy. Oczywiście nie mam nic przeciwko smsowaniu, mogę z nią pisać całymi dniami, ale nie tygodniami... Dodatkowo większość pewnie by stwierdziła, że jeśli kobietę "zdobyli" to co mają się trudzić dalej, ale nie ja. Jednak patrząc bardziej w przyszłość i biorąc pod uwagę co się teraz dzieje, nie jestem w stanie powiedzieć czy dalej będziemy razem. Jest to kobieta wyjątkowa, przez kilkanaście lat nie napotkałem takiej, nie mam zamiaru jej stracić. Pisząc ogólnie temat chce sie podzielic z wami moja sytuacja i poprosic o jakies slowa wsparcia, porady. Rzecz jasna, ze bede probowal wyjasnic to z nia, chociaz juz kilka razy probowalem. Chyba to nie jest nic dziwnego, że chce sie z nia widziec nawet te glupie dwa razy w tygodniu?

Gość gość
A ona nie poznała Cie ze swoimi znajomymi i rodzina? Nie moze zabierac Cie ze soba? Jesli jest sie w zwiazku, to normalne ze chce sie spedzac ze soba jak najwiecej czasu i nawet te 2 razy w tygodniu to jak dla mnie malutko

Gość gość
ona zwyczajnie nie ma czasu na zwiazek... spotkalem pare takich kobiet w swoim zyciu, a obecnie sam jestem w takim momencie. to nie Twoja wina, co zrobisz? znajdz inna :)

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
Tak zawsze było, z poprzednimi spędzałem normalnie czas, nawet w gronie ich znajomych. Aktualnie 26, ona 25. No cóż, nie pierwsza, nie ostatnia. Ale jeszcze nie spotkałem takiej, żeby od początku olać wszystko. Pytanie tylko po co w takim razie sie zgodziła ze mną być? Tyle czasu zmarnowane :/

Gość gość
zgodzila sie zeby z toba byc na chwile , jak bedzie mala czas to wtedy zpedzi go z toba , nie stawia cie na pierwszym miejscu

Gość gość
Daj sobie spokój, jesteś tylko zabawką na chwile, będzie miała ochotę to się z tobą spotka, ale to ona musi mieć na to ochotę i twoje zdanie się nie liczy i wcale bym się nie zdziwił jakby laska już kogoś miała, a ty byłbyś odskocznią od rutyny.

Gość gość
Nie ma poza mną nikogo innego. Mam znajomych, którzy ja tez dobrze znają. W sumie to dobra. Jedynym sposobem ja złapać jest trening, pogadam jeszcze raz i zobaczymy, pewnie pożegnamy sie. ;)

Gość gość
Kolejna cipka a nie facet. Daje sobą pomiatać i jeszcze się "radzi".