Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Północ 5.

Polecane posty

Gość gość

Wedle życzenia.

Gość gość
Gdzie mnie widziałeś ut?

Gość gość
kim jestes ut?

Gość gość
coż... padłem... tak bywa... znaczy... zdarza się... to dlatego napisałem Ci żebyś założyła temat 5min po północy... dobrze, że nie mam wobec Ciebie żadnych zobowiązań... musiałbym Cię przepraszać... z bukietem fiołków... albo i bzów... chociaż... tak, to mogłoby być przyjemne... kim jestem?... krótko... zwięźle... konkretnie... jest pytanie... zmusiłaś mnie do myślenia... analizowania... ostatnich kilku miesięcy?... może dłuższego okresu czasu... proszę, odpowiedź: jestem tylko zwykłym ludzkim automatem... choć to pytanie mógł zadać już ktoś inny... https://www.youtube.com/watch?v=JQ8svc-6MdU zamiast fiołków

Gość gość
Anioły i ten gołąbek.Powiedz jak Ty to robisz że wciąż lejesz miód na moje potargane serce.Jesyeś najbliższą memu sercu osobą choć nawet nie było nam dane poznać się z każdej strony.To prawda nie masz wobecmnie zobowiązań ale zachwycasz pisząc o kwiayach.Tylko dwa razy w życiu dosyałam kwiaty odmężczyzny...raz gdy miałam 12 lat ,miał na imię Marek xhodził ze mną do klasy..na koniec roku szkolnego wspoął się na krzak bzu i nazrywał mi całe naręcze.To był bukiet na pożegnanie.Wyprowadziłam się.Kochalismy się chyba jakąś szczenięcą miłoscią.Drugi raz to dostałam bukiet róż na 17 te urodziny..od narzeczonego .Róże choć były w wodzie zwiędły po krótkim czasie .Babcia i mama mowiły że to zły znak i faktycznie miały rację.Zrobił mi ogromną krzywdę potem.Nigdy więcej od nikogo nie dostałam kwiatów poza różą herbacianą od koleżanek na urodziny.Dobre że Jesteś promyczku.

Gość ut
a Ty? kim Ty jesteś Autorko?

Gość gość
Przepraszam za te literki.Denerwuje mnie ta dotykowa klawiatura.

Gość gość
Jestem Twoim Skarbem tak jak Ty Jesteś moim.Od początku tematu wiem i rozumiem o czym piszesz.Gosciu cichutko w kąciku..zostań i bądz.

Gość gość
włącz sobie sprawdzanie poprawnośc***isania :-)

Gość gość
Gość cichutko w kąciku jest kobietą... tak mi się wydawało... a Ty?

Gość gość
Kocham Cię szczęscie Ty moje/nie moje.