Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polska Bogiem Wielka

Żyję w masońskim kraju...

Polecane posty

Gość dumny bialy
Ty Slowianin, jestes katolikiem? Katolicyzm jest esencja Polskosci. Jak nie, to znaczy ze jestes przeciw Polskosci, czyli ze dokonuejsz zdrady stanu. W stanie wojny zdrajcow sie wiesza.

Gość gość
No to może posłuchać dr.Waltera Veitha?Albo Grzegorza Brauna chociaż?

Gość Chwała
Polecam także prof. Kenta Hovinda, który obnaża kłamstwo, że świat ma ileś tam miliardów lat. 6 tysięcy to tyle, ile mówi Biblia. Posłuchajcie go. W dodatku prześladują go, żekomo nie zapłacił podatków i siedzi w więzieniu. Ale wszyscy wiedzą że on siedzi zaprawdę.

Ja ponawiam moje pytania. PS aby mówić o Polskości trzeba znać jej korzenie i pochodzenie Słowian. Katolicyzm to żydowskość i to ty jesteś zdrajcą tłuku.

Proszę tak z czystej ciekawości kogoś o objaśnienie mi w kilku punktach co złego robili ci masoni, na czym opierała się ich idea i dlaczego się ich nienawidzi?

Gość odbierać dzieci satanistom
Jest jeden Bóg. Pogaństwo to wiara w demony. Satanizm czystej postaci. Powinno to zostać prawnie zakazane.

Gość gość
masoneria jest w kosciele katolickim juz takze obecna. wpisz w yutube "golgota beskidow masoneria". zobacz prawde o drodze krzyzowej zniszczonej przez masona!!!

I co ci ten jeden bóg daje? Gdyby bóg był tylko jeden to byłaby tylko jedna religia nie uważasz tłuku? Ja czekam na odpowiedzi do moich pytań.

Gość gość
Jest Jeden Bóg. Tak mówi Biblia. Ona jest jedynie prawdziwym Słowem Bożym. Inne są fałszywe. Mu si tak być, bo tak objawił Jezus w Biblii.

To sobie jedź do żydów i wyznawaj ich książkę, a od Słowian się odpie/rdol. Szkoda że twój tandetny bóg dopiero niedawno wymyślił swoją książkę a nie od początków ludzkości.

Nie wierzę że mogą żyć gdzieś tak głupi i zacofani ludzie, a jednak są. Jednak człowiek to nie ciało ale mądrość, to co w środku.

Na najlepszy przykład tępoty świadczy fakt o nieumiejętności odpowiadania na pytania. No ja ci zadałem pytania glucie z nosa to racz odpowiedzieć skoro interesujesz się tymi masonami. Pytania brzmiały: co złego robili ci masoni, na czym opierała się ich idea i dlaczego się ich nienawidzi?

Gość gość
Gość 11:43 Temat obszerny i skomplikowany.Na pytanie ci zrobili,odpowiedz jest zależy kto.Struktura to piramida ludzi o różnych stopniach wtajemniczenia.Słowo wtajemniczenia jest tu kluczowe/patrz:iluminati/.Całość pokazana w znakach na banknocie dolarowym na przykład.Znaki to charakterystyczna strona organizacji,która posiada pieniądze i władzę na świecie./Patrz znak na polskich dowodach osobistych/.Celem jest władza nad ludzmi,jeden rząd światowy jedna religia i pełna kontrola nad ludżmi/czipy/.Po co ?Sprawdż sam,teorie są różne.

Mówisz o arabach bo oni aktualnie chcą jedno państwo mieć. Ale oni to tylko pyłek w skali świata. Coś jeszcze? Bo nic nie rozumiem.

Gość gość
gość dziś Jest Jeden Bóg. Tak mówi Biblia. X To czemu sie koorfa modlicie do matki boskiej,anola stróża, jp2,sw Krzysztofa, itp ???

Gość gość
nie chodzi o religie tylko o rvchanie kto nie rvcha ten ma załamanie

Gość gość
Słowianin nie o arabach tylko o tym co mówi Prezydent USA,co mówi Papież.Muzulmanie to chcą mieć na całym świecie islam.A to nie jest wspólna religia.Troszkę wiedzy sobie przyswój i już.Zobacz co to jest Nowy Porządek Świata,inaczej NWO.