Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Unimot 1 Białystok ul. Handlowa

Polecane posty

Gość gość

Jakie macie doświadczenia z tym warsztatem samochodowym ? Godny zaufania? Jakie ceny?

Gość gość
Ja osobiście nie mam się do czego przyczepić. Auto zawsze naprawione na czas , no i najważniejsze , że nie przepłacam.

Gość gość
No mi niejednokrotnie pomogli i uważam, że są godni zaufania, ze względu na swoje zaangażowanie, konkretyzm w naprawach.

Gość TO NIE JEST REKLAMA
Też się na nich nie zawiodłam, zawsze naprawa na czas i po dobrej cenie. ;)

Gość gość
mnie przekonali swoją terminowością i konkretyzmem wiedzą jak przekonać klientów do korzystania z ich usług

Gość gość
przede wszystkim są konkretni w tym, co robią nie ma mowy o jakimkolwiek partactwie wiem to z własnego doświadczenia

Gość gość
mi wymienili rozrząd i klocki ostatnio czekałem 4 dni, więc naprawdę niedługo patrząc na to ile mają zawsze pracy polecam :)

Gość gość
macie jakiś namiar na nich ? chodzi mi o stronę www lub nr tel

Gość gość
znam stronę internetową www.unimot1.pl p.s bardzo dobry warsztat samochodowy, sam korzystam z ich usług od lat

Gość gość
dzięki, byłem już tam ze swoją astrą... w końcu wiem dlaczego obroty tak falują na ciepłym ;)

Gość gość
Znam, cenię, przyjeżdżam nawet z pierdołą, bo wiem, że nigdy mnie nie zawiodą i nie odeślą z kwitkiem

Gość gość
właśnie, to jest ich plus, że nigdy nie odsyłają do innych mechaników, są na tyle profesjonalni że potrafią sobie ze wszystkim sami dać radę

Gość gość
w sumie jako jedyni w mieście mają ten dobry sprzęt do serwisu klimatyzacji, chyba clima tech top - tak się nazywa bodajże i to jest dla mnie jeden z powodów dla którego warto tu przyjechać, by mieć w pełni dobrze serwisowaną klimatyzację

Gość gość
mnie zaskoczyli jeśli chodzi o wymianę wachaczy ;) szybko i nawet niedrogo zaproponowali wymianę , kupując czesci na własną rękę, więc nie musiałem się o to martwic nie znam się na samochodach a tym bardziej na częściach samochodowych, więc dla mnie to naprawdę wygoda skorzystać z takiego serwisu jak ten pozdrawiam!

Gość gość
witam, czy oni wystawiają paragon, lub fakturę vat? nie oszukali was nigdy? chodzi mi o to, że nie mam zamiaru znów się zastanawiać i bać., że ktoś mnie oszuka a branża motoryzacyjna w dzisiejszych czasach jest naprawdę różna

Gość gość
w Unimot? przecież to klasyczny, normalny warsztat samochodowy, więc bez obaw jedź i się dowiedz, na pewno nie będziesz żałować

Gość gość
W dzisiejszych czasach nie łatwo jest trafić na naprawdę kompetentnych ludzi w tej branży. Być może to kwestia nastawienia, a może faktycznie wiedzy i umiejętności. W Unimot 1 jednak mają ludzi,którym warto zaufać. Znają się na samochodach jak mało kto. Nie potrzebują niewiadomo jakiego sprzętu,by móc zdiagnozować usterkę.

Gość gość
jaki jest czas oczekiwania na naprawę? długo się czeka tak jak w naszych kochanych białystockich warsztatach samochodowych ?

Gość gość
w Unimocie wg mnie najkrócej bardzo cieszę się, że właśnie mamy choć jeden warsztat samochodowy, który tak szybko dokonuje napraw pozostale... kilka dni, tydzień czasami w Unimot 1 jest zupełnie inne podejście do pracy i klienta

Gość gość
ja na przykład na wymianę klocków i tarcz czekałem wyłącznie godzinę więc mogłem poczekać na poczekalni i wypić dobrą kawę bardzo cenię takie pozytywne, miłe podejście do klienta dlatego Unimot 1 jest dla mnie numerem jeden w Białymstoku polecam!!!

Gość gość
zgadzam się, Unimot 1 wychodzi naprzeciw potrzebom klienta bieżące naprawy tylko tutaj nie spodziewałem się, że znajdę w końcu warsztat samochodowy, który spełni moje oczekiwania, pozdrawiam

Gość gość
czy oni naprawiają również elektronikę w samochodzie?

Gość gość
tak, bez problemu zajmują się elektroniką samochodową

Gość gość
od lat wymieniam u nich opony zawsze profesjonalnie i w dobrej cenie można im zaufać pod tym względem

Gość gość
w swoim warsztacie mają specjalną automatyczną stację CLIMA TECH TOP, która umożliwia przeprowadzenie interwencji serwisowych dzięki czemu naprawa, serwis, diagnostuka przebiega w rzetelny sposób

Gość gość
polecam dawno nie spotkałem się z tak profesjonalnymi mechanikami serwis spełnia moje oczekiwania

Gość gość
nie znam się na samochodach, ale dzięki Unimot 1 nie muszę, bo u nich naprawiam każdą drobnostkę

Gość gość
a ja musze pochwalić obsługę, zawsze sympatyczny, miły personel, który potrafi odpowiedzic na każde nurtujące pytanie klienta

Gość gość
terminowy serwis chyba jedyny tak terminowy w Białymstoku, polecam

Gość gość
a klimatyzacją też sie zajmują?