Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanimani

Jak mogę sprawić przyjemność chłopakowi (odwdzięczyć się)?

Polecane posty

Gość kanimani

Za miesiac koncze 18 lat i jestem dziewica. Z moim chłopakiem jesteśmy dość krótko, ale często dochodzi pomiędzy nami do pieszczot, w ktorych posunęliśmy sie najdalej jedynie do tego, ze pieścił moje piersi. Zastanawiam sie, jak mogłabym mu sie odwdzięczyć (seks oralny na razie nie wchodzi w gre), nie posiadając żadnego doświadczenia w tych sprawach?

Gość taka jedna mężatkaa
Kochana, nie musisz mu się odwdzięczać, pozwól się zdobywać i pieścić- to już wystarczająca nagroda- uwierz mi

Gość gość
Jest wspaniałe gdy byście zrobili poz 69 on minetke ty lodzika nie musisz mieć doświadczenia każdy jakoś zaczyna i kończy się wspaniale. Tylko przed dobry prysznic oboje.

Gość wróżbita Maciej z Bogdańca
Kup mu Playke. Lepiej żebyś już teraz odkryła że bardziej kręcą go gry niż Ty, skoro 18letni facet nie dobiera się do ciebie przy każdej okazji.

Gość kanimani
Ale..tego nie powiedziałam :p ze sie do mnie nie dobiera Nie musze chyba mowic jak kończy sie kazde nasze "oglądanie filmów"... Dziekuje za odpowiedzi i czekam, moze ktos jescze sie wypowie

Nie musisz, wiem to. Kupujecie alkohol , oczywiście pani w monopolowym zawsze prosi was o dowód, ponieważ wyglądacie jeszcze bardzo młodo. Potem jeszcze chipsy i siadacie do filmu. Dzieje sie to oczywiscie wtedy gdy rodzice juz spią lub nie ma ich w domu. Gdy pojawia się scena erotyczna, czerwienicie sie ale ani ty ani on nie zdradzacie ze chcielibyscie cos takiego robic tu i teraz.

Gość kanimani
Dokladnie, zapomniałeś dodac jescze tylko ze siedzimy od siebie oddaleni i boimy sie dotknąć ;p

Nie musiałem tego dodawac bo każdy to wie. Co rano po tym filmie musisz sprzątać dodatkowo kanape, bo zawsze zostaja okruszki z chipsów.

Gość kanimani
Odkurzam po cichu, zeby rodzice nie dowiedzieli sie ze jadłam cos tak niezdrowego jak chipsy.

Bardo dobrze. Lepiej żeby rodzice dowiedzieli się że chłopak pieści c*****ersi niż że jesz chipsy przy filmach .

Gość Heilige Geist
Kanimani, chwyć jego penisa ręką i intensywnie masuj aż wytryśnie. Jeżeli nie chcesz żeby nabrudził, spuść go do chusteczki higienicznej.

Można i tak, tylko zamiast chusteczki higienicznej może od razu przynieść kosz na śmieci. Pamiętaj o segregacji!

Gość kanimani
Myśle ze na takie ekscesy nie jestem jeszcze gotowa...dlatego zastanawiam sie czy istnieje cos "pomiędzy"...

Pomiędzy penisem a dłonia moze byc właśnie ta chusteczka.

Gość kanimani
Jestem pod wrażeniem twojego poczucia humoru, Wróżbito Macieju

Gość chyba typowy
Bywa różnie, ale typowo: skoro piersi już, a oral jeszcze nie, nie mówiąc o penetracji, to chyba czas na pieszczoty ręczne między nogami, jak u milionów waszych poprzedników. Samo pokazanie chłopakowi nagiego MiędzyUdzia, to coś czego dziewczyny bardzo się wstydzą, ale co także jest dla nich BARDZO przyjemnie, jeśli już się dzieje. Moja Dziewczyna nie mówiła wtedy, że jest Jej przyjemnie, ale nie mogła tego ukryć, bo dostała orgazmu od samego mojego patrzenia. Pieszczoty ręką, to odkrywanie Gdzie i Jak jest najprzyjemniej. Gdy przyjdzie czas na jego język, to już będzie wiedział. Ty także oglądaj, dotykaj, głaszcz jego "skarby". Musisz je poznać, zanim już Znajomemu Skarbowi pozwolisz na więcej. Gdy zobaczysz, jaką rozkosz mu daje twój dotyk, jak reaguje na twoje "czary", to sama się zdziwisz swojej chęci na jeszcze silniejsze czary, buzią. A potem ... A potem.. Schody zbudowane są z wielu stopni.

Gość kanimani
Wow, dzieki za taka odpowiedz Moze za jakis czas tak sie wydarzy...:) troche mi sie rozjaśniło

Gość gość
daj mu wylizać cipkę, a będzie szczęśliwy :P

Gość bella  86
11:06 jak się kończy u Was,, oglądanie filmów,,napisałaś przecież, że seks kończy się na pieszczotach piersi.:-P Bardzo mnie to intryguje. :-D :-P

Gość kanimani
jaki seks, chodziło mi o to ze obściskiwanie kończy sie tym, ze moj chłopak całuje i ssie moje piersi A oglądanie filmów polega na tym, ze oglądamy przez 10 minut a potem całujemy sie jak szaleni

Możesz wziąć jego dłoń i zdotykac się nią między nogami. Druga ręka głaszcz go po "rozporku". Może zdążysz się, że skończy w spodnie ;)

Oczywiście teraz przynajmniej do nastepnych woborów nie mozecie sobie pozwolic na seks. Dopiero po ślubie.

Gość kanimani
Hahahaha dowcipne