Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Otyli powinni być oblozeni karami pieniężnymi za niespełnianie norm wagowych

Polecane posty

Gość gość
mam 173, nosze M rajstopy. Jakos nie koncza mi sie w polowie nog a ta wysoka 183 ma zaledwie kilka cm dluzsze ode mnie. Tyle ze ja jestem szczupla wiec nie musze szukac L by sie wcisnac. Po pristu rajstopy mi sie rozciagaja na dlugosc a nie szerokosc

Gość gość
To 10 cm różnicy... Zmierz długość swoich nóg. Są od moich krótsze nie 2 cm, ale wlasnie 10... Zobacz tablicę rozmiarów na opakowaniu. Jakąkolwiek. I porównaj.

Gość gość
Co do innych moich wymiarów - mam 126 cm w...biuscie (rozmiar G) I co? W "elkę" wg was się powinnam zmieścić :P

Gość gość
Wg Ciebie 173 a 183 różni sie wylacznie dlugoscia nog? Czyli laska 160 ma od Ciebie bogi krotsze o 20cm? :D zabawnie bys wtedy musiala wygladac Zdobadz podstawy wiedzy o anatomii. Proporcje czlowieka to 50% tulow 50% nogi (a nawet 48%), wiec Twoje powinny byc dłuższe o ok. 2 cale. Naprawde no roznica w rozmiarowce z M na XL. Oczywisciele mowimy o proporcjonalnej budowie. Skoro masz 126 w biuscie i zaledwie miseczke G tzn. Ze pod biustem masz ok. 95cm. Latwo sprawdzic jak sie zna rozmiarowke Wiec sory, ale jestes gruba.

Gość gość
ale co wy materiał będziecie im wyliczać kury? dobrze wam ktoś napisał. nie wy ustalacie ceny tylko wolny rynek. no jeszcze tego by brakowało żeby centrala H&M z Jadzią Kowalską się konsultowała czy wolno jej duże gacie sprzedać za tyle samo co małe :o o mamo... teraz jeszcze sobie proporcje wyliczają..... :o już wam całkiem gary na łeb siadły :o

Gość gość
Sa dwie zmienne - obwód pod biustem i w biuście.Ten sam rozmiar miseczki mogą nosić kobiety o różnych obwodach. Mój obwód to 80-85 (w zależności od stanika). I co? To wyższa matematyka dla ciebie?

Gość gość
oj jaki zabawny temat :D

Gość gość
Długość nóg (mierzona od wewnątrz) to 93 cm. Rozumiem, ze skoro ty masz 173 cm wzrostu, to twoje nogi mierzą 91 cm? Doprawdy? :D

Gość gość
Dziewczyno, podalas mi 2 zmienne ;) miseczke i obwod. Zainteresuj sie jak sie to liczy bo znowu nie masz o tym pojecia, miseczka to okreslenie różnicy miedzy obwodem w biuscie a pod. To naprawde podstawy matematyki,dziecko by to policzylo. 2 cale to praktycznie 5cm, moje nogi to 87 cm. Wiec nawe 4cm wyszly. Cos jeszcze grubasku?

Gość gość
Sory, zle spojrzalam. Nie 4cm różnicy a 6cm. Masz racje, te 6 cm to,musza byc 3 rozmiary w rajstopach. Ba, nawet 4 pewnie, co nie? :D Czemu grubym tak ciezko zrozumiec ze sa grubi?

Gość gość
ale idiotki

Gość gość
Bo nigdy nie uwierze by kilka cm w dlugosci nog sprawialo ze nagle ktos zamiast M czy L musi kupowac rajstopy XXL. A 85G to 115cm w biuscie a nie 126.

Gość gość
Fakt. Niepotrzebnie wdałam się w dyskusję. A stara prawda mówi, żeby tego nie robić: "Nie kłóć się z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a później pobije doświadczeniem."

Gość gość
jestem rasowym chudzielcem od zawsze, ale jestem oburzona tym tematem. Gdzie jest podatek od chamstwa i nienawiści wobec ludzi. Takich ludzi powinno się zamykać w izolatce jakiejś albo jakiś zakneblowany chełm nakładać

Gość gość
Podajac konkretne liczby i wyliczenia ;) Fakty sama ujawnilas - masz 183, noge 93cm nosisz rajstopy XXL, i 126cm obwodu w biuscie przy miseczce G Matematyka gora :)

Gość gość
Plus do Togo ekstra Kasa za biljett litnicze jak za nadbagaz

Gość gość
gość wczoraj Akurat alimenty powinny zostać zlikwidowane jak w niektórych krajach, kobiety by trzy razy sie zastanowily przed uprawianiem seksu bez zabezpieczenia albo stosując tzw 'stosunek przerywany' co jest kpiną, XXI wiek a idiotki bawią sie w jakies stosunki przerywane, nie myslalaś jak dawałas ? to twoj problem ! xx Jesteś chory jakiś? A facet to o czym myślał? Dlaczego zawsze znajdzie się jakiś troll który wszystko chce zrzucić na głowę kobiety, faceci to dzieci czy niedorozwoje że maja być zwolnieni od myślenia? A co z kobietami które miały męża i zakładały na początku normalną rodzinę, a potem mąż poszedł w bok, albo żona musiała się od takiego uwolnić bo zaczął stwarzać patologie jej i dzieciom? Nie ma czegoś takiego "widziały gały co brały", historie są podobne, na początku było normalnie i cudownie. Młodzi ludzie wkraczają w nowe życie pełni planów i nadziei, a potem, to życie weryfikuje i wydobywa z nich ich prawdziwe oblicze. Większość pozwów o alimenty, są to pozwy po kilku latach małżeństwa, czy nieformalnego związku. Kobiety są tak stworzone, że się zakochują i ufają, dlatego idą za tym konkretnym mężczyzną. Kim trzeba być żeby taką kobietę wykorzystać do wiadomych celów? Powiedzmy sobie prawdę w oczy, mężczyźni którzy to wykorzystują, którym zależy tylko na jednym i mamią taką kobietę która jest zakochana to nie są ludzie, to stwory bez honoru, bez odwagi, bez siły. To są słabe tchórzowate karły, które na początku stwarzają jedynie pozory.

Gość gość
hehe, zabawny temat. Swego czasu kupowałam ubrania w quelle i tam większe rozmiary faktycznie były droższe, więc autorka nie wymyśliła nic nowego. A kary pieniężne od jakiego BMI powinny być?

Gość gość
gość dziś Dziewczyno, podalas mi 2 zmienne oczko.gif miseczke i obwod. Zainteresuj sie jak sie to liczy bo znowu nie masz o tym pojecia, miseczka to okreslenie różnicy miedzy obwodem w biuscie a pod. To naprawde podstawy matematyki,dziecko by to policzylo. 2 cale to praktycznie 5cm, moje nogi to 87 cm. Wiec nawe 4cm wyszly. Cos jeszcze grubasku? xx Od razu widac , ze kupujesz biustonosze na bazarku :P Nie do pojecia jest dla ciebie, ze ludzie nie sa jednakowi i takie prościackie wyliczenia róznicy pomiedzy obwodami mozna sobie w dup/ke włozyc ? :) Ktos ,kto ma sporo cm w biuście,to musi,no normalnie musi miec i sporo cm pod biustem, bo bazarowa tabelka tak mówi ! Czyli wszystkie te laski,które sztucznie powiększaja sobie biust , to musza tez tyc , by twoje cm z tabelek sie zgadzały ? :D Rozmiar rozmiarowi nie równy, nie mówiąc juz o róznicach pomiedzy polska rozmiarówka ,a tzw. brytyjczykami :P Eh , twoja wiedza powala ! Serio,robi wrażenie :P

Gość gość
Kary dla otyłych to przesada - ale np droższe bilety lotnicze ( inne komunikacyjne) jak najbardziej. Trafiło wam się siedzieć przy oknie, a obok was ogromny grubas? na pół waszego miejsca? przez 6 godzin?

Gość gość
U nas w pracy jest jeden strasznie gruby facet i wiecznie łamie krzesła. :( Wstając opiera ręce na bocznych oparciach, a one nie wytrzymują takiego ciężaru.

Gość gość
ty od tych 126 w cyckach - tez musisz byc spaślakiem bo ja np mam 105 w biuście z czego pod biustem mam 83 i noszę 80 h więc ty po prostu musisz być upasła

Gość gość
Każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem szczególnym dobrem narodu!

Gość gość
tak jest i jak wraca zza granicy chudszy, wtedy karać !!

Gość gość
Każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem szczególnym dobrem narodu! xxx Wychodzi na to, że odchudzając się, uszczuplam jednocześnie dobro narodowe. :D Bycie otyłym to jednak całkiem dobre rozwiązanie w niepewnych czasach. Jeżeli przyjdzie kryzys, bieda czy wojna, to zawsze ma sie przy sobie zapasy na ciężkie chwile.

Gość gość
126 cm w cyckach?????? o ja prdl:O przecież ty masz dojary, a nie biust...i dziewczyny mają rację-jesteś tłusta.

Gość gość
Byłam w piątek na balu karnawałowym i siedział naprzeciw mnie taki grubas. Koleś po trzydziestce, nie powiem bo wesoły facet ale te jego160 kg wagi "robiło wrażenie" . Wyglądał jak monstrum, bo był jeszcze do tego bardzo wysoki.Pulasy jak chomik, bebech zwisał:O zjadł na początku miseczkę zupy i już cały spocony, z czoła mu ciekło...masakra. ciągle dopytywał kelnerek kiedy doniosą następne żarcie. A osoby, które siedziały po jego obydwu stronach były ściśnięte jak śledzie, bo wyobraźcie sobie takiego kabana ile on potrzebuje miejsca przy stole. Z dziewczyną niewiele tańczył bo zaraz cały zasapany. A dajcie spokój z takimi tuszami:O

Gość gość
Podobno 20% jest otylych. Otylych czyli powyzej nadwagi 30% chyba ma nadwagę

Gość gość
11.40 kabana ! super !!

Gość gość
A najlepsze z tego jest, ze oprucz popisania sobie na kafe,gów/no mozecie zrobić :D Bo wiecie opinia anonimów z kafe ma wpływ na czyjekolwiek zycie :P Straszliwe :D