Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wolę być kurą domową, niż pracować

Polecane posty

Gość gość
Poszlabym chetnie, uwierz mi.

Gość gość
A ja też bym chciała siedziec w domu, ale maz mnie wygania do pracy :/ chyba znajdę innego ;)

Gość gość
23:01 tak tez uczyń :D

Gość gość
Frajerów pełno wiec dam rade :D tyle jest utrzymanek na kafe wiec do nich dołączę niebawem i będziemy rozmawiać na tępe tematy, odpowiednie dla kur domowych 🌻

Gość gość
gość dziś Niom to będziesz sama i bez pieniędzy.więc trzeba się będzie w końcu wziąć za robotę smiech.gif ] a to niby dlaczego bez pieniedzy??? o.O dziecko, a czyms takim jak polisa slyszales? tak to jst, jak sie zyje za minimalna i starcza na zarcie i oplaty od 1ego do 1ego, to taki 'zbedny' dodatek jak zadbanie o swoja przyszlosc a nie liczenie na ZUS ( ahahahahahaa naiwniacy :D ) jest fanaberia, nie? :O

Gość gość
gość dziś no, tyle wnioslas do tej rozmowy, ze headhunterzy beda sie o ciebie bic, bys z najtezszymi glowami w panstwie tworzyla swietlana przyszlosc!

Gość gość
Wole pracowac dla mojej rodziny niż byle buraka. Ubezpieczenie mam i to nie male, na swoje potrzeby zarabiam będąc w domu. I kto k***a bogatemu zabroni? Wy biegajcie dalej z wazelina do starego :D

Gość gość
Ja szefowi popuszczam szpary i tez jest git :)

Gość gość
Przecież wdowa dostanie rentę po mężu,ale dopiero na stare lata.Jak młoda to tylko dzieci rentę dostaną po ojcu,a wdowa do pracy:-PTak samo z rozwodem,na dzieci alimenty się należą,na babsko w wieku produkcyjnym nie zawsze,chyba,że ma potwierdzóą od psychiatry depresję porozwodową i niezdolna do pracy.A tak wogóle to niech każdy zadba o własny tyłek i będzie dobrze.Kura domowa może poprosić męża,żeby ją dodatkowo ubezpieczył na różne okoliczności,ale wam się czytać nie chce informacji od firm ubezpieczeniowych i banków :-D

Gość gość
Nieuk,nieuk:-D

Gość gość
moja mama pracowała,a ja żłobek,przedszkole i tak dalej i jakoś żyję

Gość gość
A ja wolę siedzieć w pracy, niż w domu. Gdy urodziła nam się córeczka, to oczywiście wszystkie obowiązki spadły na mnie, ale gdy mała już troszeczkę podrosła to poszłam do pracy, a do domu wracam tylko dlatego że czeka na mnie moja mała córeczka, a z mężem to się kłóce.