Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaraz skończę 22 lata a dalej jestem dziewicą

Polecane posty

Gość gość

I nigdy się nie całowałam, a wydaje mi się, ze wyglądam normalnie :( Myślicie, że tak naprawdę jestem po prostu brzydka i dlatego nikt mnie nie chciał, czy to raczej jeszcze normalne, że mam 22 lata i nigdy jakoś nikt nie zwrócił na mnie uwagi? :(

Gość gość
Ja mam 25 lat i się nie całowałem, nie byłem w związku, nie uprawiałem seksu. Zacząłem wyglądać lepiej półtora roku temu, ale już i tak mi na tym nie zależy.

Gość gość
Ale masz problem,napisz do mnie i przestaniesz być dziewicą.

Może jesteś niedostępna? I dlaczego tak wielką uwagę przywiązujesz do wyglądu? Opisz siebie, to jaka jesteś, co lubisz robić, a nie tylko wygląd cały czas jest klepany na tym forum to nie wszystko, jest masa ważniejszych rzeczy.

Gość gość
Po pierwsze otwórz się na ludzi, miłość sama do ciebie nie przyjdzie. Daj zdjęcie to ocenimy jak wyglądasz, jesteś gruba?

Ja tez jestem i mam 22lata. Ciesze sie z tego wrecz.. Chcialabym zostac do slubu, ale nie wiem, czy mi sie uda. Zaczne uprawiac seks jak bede kochala swojego partnera i bedzie on odpowiedzialny. Nie ma 100% zabezp przed ciaza, a ja nie chce miec jeszcze dzieci, tym bardziej z czlowiekiem ktorego znam pobieznie, jak tez jego oczekiwania co do przyszlosci i podejscie do zycia...

Gość gość
może się spotkamy skąd jesteś?