Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolezanka zaszla w ciaze w 3 dni po podpisaniu umowy

Polecane posty

Gość gość

czy ZUS dobierze sie do dooopy?

Gość gość
Im bardziej jej sie dobierze, tym mniej ciebie bedzie dupa bolec. Znamy takie jak ty :)

Gość gość
Tobie też się dobierze :)

Gość gość
ale serio powinien sie dobrac do d**y bo co to ona odwala za manjane????? od razu w ciaze zachodzic

Gość gość
Zaszla w cieze w 3 dni po podpisaniu, czy dowiedziala sie, ze jest w ciazy? Bo to roznica. Ja sie dowiedzialam tydzien po podpisaniu umowy, ze jestem w ciazy. Glupio mi bylo przed szefem, ale sie przeciez nie zwolnie sama, bo zostane z niczym. Gdybym dowiedziala sie tydzien wczesniej, to bym nie poszla na rozmowe, a tak.. Pewnie i tak mnie zwolnia jak wroce, szkoda fajna praca, mili koledzy.. no ale nie zawsze wychodzi tak jak sie chce.

Gość gość
nie, mówiła mi tylko tyle że zaszła w 3-4 dni po podpisaniu umowy a w chwili jej podpisywania nie była w ciąży. a dlaczego to jakaś róznica?

Gość gość
Moja kolezanka podpisala umowe o prace w 6 miesiacu ciazy i nikt sie jej nie dobral do tylka

Gość gość
Super!

Gość gość
"gość wczoraj nie, mówiła mi tylko tyle że zaszła w 3-4 dni po podpisaniu umowy a w chwili jej podpisywania nie była w ciąży. a dlaczego to jakaś róznica?" skoro zaszla w ciaze zaraz po podpisaniu, to albo jest glupia, ze sie nie zabezpieczyla, albo wyjatkowo perfidna. Dostac umowe i zajsc w ciaze specjalnie to juz jest szczyt chamstwa. Pewnie od razu na L4 jeszcze poleciala/poleci. Nic dziwnego, ze pozniej nikt kobiet nie chce zatrudniac.

Gość gość
Bełkot zawistnych bab

Gość gość
ja tez tak miałam-ale nie mogłam zajsc w ciaze od kilku miesiecy-jak zmieniałam prace to sie mniej skupiałam na zaciazeniu i sie udało koncze za miesiac macierzynski ale asekuracyjnie szukam nowej roboty-mam umowe na czas okreslony który trwa do czerwca

Gość gość
Takie masz marne swoje życie, że musisz się życiem innych ludzi interesować autoreczko?