Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

A ja nie będę miał kobiety nigdy

Polecane posty

Skoro przez 32 lata żadna mnie nie zechciała to nie mam już na co liczyć zresztą godzę się z tym

Gość gość
Im dalej tym wieksza desperacja, wiec nigdy nie wiadomo

oj no raczej nie bo najpiękniejszy nie jestem sam z sobą nie mogę sobie poradzić a jeszcze miał bym mieć kobietę

Gość Silene
Będziesz mieć, jeśli będziesz cierpliwy i zdeterminowany. jeśli masz jakąś na oku, to zabiegaj o nią i nie zrażaj się jeśli Cię odtrąci. Bądź koło niej, pokazuj, ze może na Ciebie liczyć. Kobiety to doceniają, może po jakimś czasie, nie od razu, ale doceniają.

Gość gość
A co to za przyjemność biegać latami za jakąś panną co ma go w d*pie i woli każdego tylko nie jego? Bo za 10+ lat jej się odmieni? Uuuuu ale rarytas z niej wtedy będzie jak się już ze wszystkimi wyszaleje i pierwszy raz w życiu będzie chciała czegoś na poważnie. Idealna kandydatka na żonę i matkę :D Jak czytam takie pierdoły co laski wypisują kolesiom to nóż się w kieszeni otwiera.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona namysłów to fajne miasto