Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 19 lat i małego bardzo małego

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pewien problem :/ mam 19 lat,mam małego naprawdę małego jakieś 10/11cm (chudy bardzo) nawet gumki durex close fit sa za duże a maja 49mm obwodu,nie wiem co robić,kochałem sie z dziewczyna pare razy,i na tym skończyłem ,bo juz sie wstydzę "okazac" go jej..Ona teraz robi mi takie dziwne żarty ze "mały" itp "jest miejsce gdzie sie kochać ale nie ma czym(demoty wysyła takie itp) co prawda nie cały czas ale jednak..Jestem przystojnym facetem ale rozmiar członka mnie po prostu dobija,co mam zrobic ? Urolog pomoże ? Jakieś tabletki ? Nie wiem operacja mega droga i niebezpieczna..Co robić ?:/

Gość Mario Candarelli
mniejszego niż mam ja nie ma chyba nikt na świecie. już Ci od księgi rekordów się mną zainteresowali

Gość gość
Tylko tępaki przejmują się rozmiarem kut/asa, a jak panience nie pasuje niech spier/dala.

Gość gość
Ja też mam małego bo dokładne 10cm ale mi to wisi i się tym nie przejmuję mam dziewczynę od czterech lat i jej to nie przeszkadza :)

Gość gość
00:26 popieram!!! Niech spier.... te dziwadla jak nie pasi albo do pupy niech daja tez bo ich Pan musi zaroooochac sobie!

Gość gość
może jeszcze urośnie 2. siusiak to nie wszystko 3. może nie umiesz zmieżyć 4. jeśli taka Twoja natura to uważaj raczej na lekaży. Przede wszystkim spokojnie

Gość gość
taki właśnie penis uaktywnia ąż 5 różnych orgazmów włącznie z wytryskiem musisz ćwiczyć

Gość gośćWalenBlekitny
Ja mam mniejszego bo 8cm w zwodzie a w zwisie jakie 3cm a jak jest mrozno to mi sie tak kurczy ze hu/ja niewidac. Moja partnerka mowi,ze daje jej rozkosz nieziemska i ma zawsze orgazmy i nie udaje! Tylko ci co maja wielkie paly maja kompleksy na punkcie walenia. Jedyny ich argument to wielka pala ale malo uzyteczna bo walic to tzreba umiec!

Gość gość
Musisz zostać mistrzem patelni. To twoja jedyna szansa. Możesz mieć małego freda, ale jak dobrze ogarniesz patelnię, to kobiety będą za tobą szalały. PS. Autorze zmierz sobie prącie u podstawy i podaj obwód. Wtedy ci powiem jak jest.

Gość gość
Coz jeśli chodzi o masturbacje to duzo w życiu sie masturbuje szczerze mówiąc,ale widzicie no rozmiar masakra nie ma nawet prezerwatywy dobrej na niego...a co do tego czy dobrze zmierzyłem to na bank tak,wielokrotnie juz:)

Gość gość
Rasa żółta - Japończycy 10,9 cm - Indyjczycy 10,2 cm - Koreańczycy 10,7 cm Rasa biała - Węgrzy 16,5 cm - Holendrzy 15,9 cm - Włosi 15,7 cm - Polacy 14,3 cm - Estończycy 13,8 cm - Portugalczycy 13,2 cm - Rumuni 12,7 cm http://www.medikfarm.pl/o-rozmiarach-meskich-czlonkow/

Gość gość
4cm w zwisie nie całe,grubos jakieś 1cm... A co do wzwodu to 10cm a grubość 1,3 moze ...

Gość gość
Nie grubość, a obwód musisz zmierzyć u podstawy oraz na środku prąci.

Gość gość
8cm? Na serio czy tylko trollujesz? Nie osądzam, tylko pytam z ciekawości.

Gość gość
Grubość 5/6 xD

Gość gośćIgor
Autorze nie przejmuj sie bo to tobie ma byc dobrze a jej to przy okazji. Jak co to z palca wal jej albo mineta czy anal.Musisz ja zdominowac psycho-fizycznie. Musi wiedziec ze jak ci rogi doprawi to czeka ja kara lacznie z ta cielesna. Te suki trzeba trzymac krotko,na lancuchu,w czterech scianach,bo sie rozwydrzyly za bardzo i lubia szukac czarne paly w spoleczenstwie. Badz twardy a nie jak jakas pop*****lka!

Gość gość
Mój facet tez ma małego ale go kocham i mi to nie przeszkadza.

Gość gośćWalenBlekitny
Nie troluje. Mam 8cm i robie takie mega wypasione seksualne orgie ze kazda piszczy! Mam na to sposob czarnuchy!

Gość gość
Ale tez widzisz stary to chore ze taki k***a mały jap*****le...Close fity za małe co k***a będę go taśma oklejac? Cos z tym Trzeba zrobic chociaż dla spokoju i normalnego walenia...Nie tylko jej,urolog czy Ki chuj

Gość gość
Większość ludzi na internecie zawyża wymiary o 2 cm. Prawda jest taka, że spora część ma 12-13cm, taka prawda.

Gość gość
Ludzie mogą swoje złapać cała ręka i sie masturbować z góry na dół ja muszę ku/rwa dwoma palcami...

Gość gość
ja mam c***a 72 cm

Gość gośćIgor
Trzeba miec jaja do seksu a nie dluga pale! Wydluz stosunek a sama sie nakreci i orgazmu dostanie. Walisz duza pala 15 minut i nic,bez orgazmu baba jest tyle ze brana duza pala a walisz mala ale 40 minut to orgazm sie sam robi babie. Zreszta nie patrz baby a siebie. Ty jestes chyba szefem w zwiazku a nie baba! Mozesz w nagrode jej wylizac i tyle czy tam cos kupic np kwiaty za dobre sprawowanie! Laska musi sie ciebie sluchac!

Gość gość
Odpowiedni kąt i seks jest z******ty! A jeśli jeszcze lubisz i potrafisz dobrą minetę zrobić, to szalejemy za takimi.

Gość gość
Mi to loda robi biedronka bo kobieta to nie czuje go w ustach.

Gość Tak prawdaaaa
00:46 Prawda wiele osób pisze że ma 18-16 a to fikcja nie umieją mierzyć albo męska duma im nie pozwali pisać że mają mniejsze od innych facetów którzy też piszą że mają wielkie a to nie prawda Nikt nie chce być wyśmiany że ma małego dlatego piszą że mają z 15 minimum taka prawda nikt ci się nie przyzna że ma mniejszego od innych

Gość gość
Haha mnie pocieszanie dzięki Pany:D haha,kit zobaczymy co to bedzie:3 ale tak z 16 by mi sie sprzydalo xD

Gość gośćIgor
Te wszystkie pseudokobiety z kafe co szukaja wielkie maczugi bym walil swym kilkucentymetrowym i byloby im lepiej. One nie maja pojecia o co chodzi w seksie. Mysla ze tylko o wielka pale a orgazmy udaja i przechwalaja sie wsrod swego towarzystwa zenskiego jakiego to w pipe niemialy wielkiego itd.

Gość gośćSiurek
Ja zawsze mowie prawde. Juz wiele razy pisalem ze mam 13cm i nie dodaje sobie ale mierzac od jaj to wychodzi wiecej i dlatego mierze od "brzucha" i 13 jest. Tam kompleksow niemam. Grunt to zdrowie i ustabilizowane zycie a nie rozmiar paly.

Gość gość
Najlepsze jest to ze jest mały ale jądra mam potężne...a jeszcze lepsze dziewczyna nie zrobi loda bo to "poniżające"