Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 19 lat i małego bardzo małego

Polecane posty

Gość gość
W doope jej wsadz. Jak nie da to na chama pchaj.

Gość Tak prawdaaaa
A i nie czytaj na tym forum kto jakiego ma wielkiego itp bo w internecie są same trolle i nikt ci nie napiszę prawdy a jak już to ludzie robią se jaja i trolujją penisami po 16-20 cm w każdym temacie że ten tyle ma i ten :D by było że większość

Gość gość
Kiedyś rozmowa z dobrą i lekko zwariowaną znajoną przeszła na rozmiar sprzętu i zapytała się jakiwgo mam. To jej pokazałem rozwarty kciuk i palec wskazujący, bo to ok 13cm, a palce mam nieco dłuższe, a ona powiedziała, że to całkiem spory i pewnie by ją bolało podczas penetracji. Jednej na internecie napisałem, że mam 13 to powiedziała, że to mały susiaczek. Gdybym tamtej nie pokazał rozmiaru w fizyczny sposób, też pewnie by mówiła, że mam małego, a tak to myślała, że to pewnie z 16-18cm było. A nawet jak takiego ok 13stu weźmiesz do ręki to 2-3cm wciąż wystają, także nawet taki rozmiar nie jest taki malutki, jak się ludziom wydaje. Taka prawda, ludzie ściemniają sporo. Naoglądają się p0rnoli i naczytają i myślą, że jak nie masz 18stki w spodniach to kobieta nic nie czuję.

Gość gość
Srednia u lewaka to 10cm a u prawego to 13cm wiec teraz wiesz ktora strone masz i za ktora pojdziesz w zyciu!

Gość gość
No nic panowie dziękuje za słowa otuchy :) zobaczymy co zycie przyniesie z d**eczką :D ewentualnie sie zmieni coz 19 lat dopiero ! Miłej nocy dziękuje i powodzenia w przyszłości życzę !:)

Gość gość
Zabawna sprawa, bo mam 13stkę i poglądy prawicowe, lol :D. Chyba coś w tym jest.

Gość KpSa
Ja mam 16 lat i jak mi stanie to mam 10 cm a jak nie stoi to mam około 8cm . Najgorzej w szkole się wstydzę na basenie ,bo się strasznie kurczy pod prysznicem i mam wtedy jakieś 4-5cm ... Wszyscy się śmieją ,że mam najmniejszego z klasy :/

Gość gość
Up