Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 15 lat jak się zabezpieczać

Polecane posty

Gość gość

Hej Mam 15 lat poznałam super chłopaka w wieku 26 obiecał mi wspaniałą przyszłość, jest piłkarzem dobrze zarabia. Nie wiem czy jestem gotowa na niego ale ja wyglądam na 18-19 i myśle że złożymy dobrą rodzinę poza tym on jest odpowiedzialny widać bo ma samochód i nigdy nie miał stłuczki.

Gość gość
w takim wieku facet na pewno tylko chce cię wykorzystać.bo co by rodzinę założyć musiałby te 3 latka poczekać.żaden normalny facet w tym wieku nie będzie sypiał z 15 latką.jak mu się oddasz to mu nic nie zrobią bo masz pewnie skończone 15 lat.fuj żeby dojrzały facet sypiał z dzieckiem.nie wiesz jak się zabezpieczać? a już chcesz ????chociaż prezerwatywę niech nakłada.

Gość gość
taką gówniarę najłatwiej namówić na seks w imię wielkiej miłości.i co z tego że wyglądasz na 19 jak jesteś jeszcze dzieckiem.

Gość gość
w twoim wieku seks jest karalny więc ewentualnego partnera czeka posądzenie o pedofilię i więzienie

Gość gość
Musisz koniecznie na głowę założyć poniemiecki Chełm , wtedy możesz się w 100%zabezpieczona. Nawet największy wytrysk głowy ci nie rozwali.

Gość gość
ferie, kolejna prowokacja

Gość gość
n jest odpowiedzialny widać bo ma samochód i nigdy nie miał stłuczki. ----to coś co to pisało jest normalne, to jakiś p***b pisał takie głupoty

Gość gość
Najlepsze zabezpieczenie w Twoim wieku to szklanka wody zamiast ...

Gość gość
60%znizki za OC , za bezszkodowa jazdę;), możecie mi pozazdroscic:D

Gość gość
Nigdy nie miał stłuczki? Facet idealny po prostu ideał

Gość gość
Ale tu zazdrosnice siedza bo mloda i ma chlopaka

Gość gość
nie, no spoko, zazdroszczę dziecku z podstawówki niedorobionego faceta pedofila, który w wieku 26 lat zamiast dojrzałych kobiet szuka kogoś równie niedojrzałego jak on.... nie, no spoko, imponuje mi 26 letni koleś o mentalności dziecka z podstawówki

Gość gość
ciekawe o czym oni razem rozmawiają ? pewnie razem słuchają One Direction i grają w gry na kompie

Gość gość
tak jezdzicie po tym kolesiu, a ja mam 32 lata i też nie pogardze 15 latka jak ładna.nie jest to karane . zapytacie co ja z nią bym robił. jeździł na nartach, zapraszał do lokali, na zakupy, na wycieczki .no i oczywiście sex.koleżanki by jej zazdroscily bo dość przystojny jestem więc moge przebierać.dodam że panie lat ponad 28 są zwykle za stare i to z nimi nie miałbym co robić

Gość gość
Ja mam 42 lata i mam dziewczynę w wieku 17 jest nam super mamy wspólne pasje np wyjazdy na narty, ona jedzie ze mna w ferie a jej koleżanki siedza w domu przed TV wdzicie taka roznica po prostu jej zazdrościcie!!

Gość gość
Nowo zazdroscimy jej starego chu chu chu jaaa:D

Gość gość
Weź się za naukę lepiej dziecko. Mi w twoim wieku takie rzeczy nie przychodziły do głowy.

Gość gość
A ile miałyście jak straciłyście dziewictwo ja 17 i nie żałuje

Gość gość
Nie za młoda jesteś?

Gość gość
Jako, że jesteś młoda to tabletki lepiej nie bo to psuje pracowanie hormonów. Lepiej powiedz chłopakom, z którymi będziesz uprawiała seks by zakładali prezerwatywy. Nie słuchaj tych moherowych beretów! Masz wystarczająco dużo lat by uprawiać seks taki jaki chcesz. Masz prawo by cieszyć się orgazmami i penetracją każdego otwory Twojego ciała. Kobiety mają do tego prawo! Polecam takich 25 - 30 lat.

Gość gość
15 lat to dziecko ? co wy za glupoty piszecie

Gość gość
gosc 20 ,14 ma racje

Gość gość
a po co chcesz się zabezpieczać skoro tak cię kocha zrobi ci najwyżej dziecko i będziecie żyć szczęśliwie, co to za seks przez gumę, chcesz go unieszczęśliwić

Gość gość
nie dla kazdego dziecko oznacza szczescie poj***e

Gość gość
coca cola dobrze zabezpiecza, trzeba zrobic nasiadowke 2l do miednicy i 15 min pomoczyc cipke, ale taka zwykla cola nie light

Gość Andreasor
Zaczekajcie o ślubu !

Gość gość
ale bzdury.. chyba w Ludwiku? :)

Gość gość
Moim zdaniem powinnas jeszcze zaczekac z seksem conajmniej 2 lata, ale zrobisz jak zechcesz, po ukonczeniu 15 lat seks juz nie jest karalny, dla tego dorosłego, a jesli juz to zrobisz to najlepsze beda prezerwtywy bo tabl w Twoim wieku to troche wczesnie

Gość gość
Prowokacja 0/10 albo autorka to skończona kretynka :D dziecko specjalnej troski :D

Gość gość
Temat pewnie pisał dorosły facet którego podniecają nieletnie. I kilka postów niżej też ta sama osoba pisała podszywając się pod różne osoby. Prawda jest taka że każda małolata woli rówieśników. A stary cap jest jej tylko potrzebny do dojenia z kasy. Stare zwiotczałe obwisłe siwe jajca. Idź chłopie gdzie indziej pisz takie bajeczki