Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asicaj

Rozwód a dzieci

Polecane posty

Gość asicaj

mąż flirtował z koleżanką w pracy, przeczytałam rozmowy, jest tylko parę tych rozmów nie wiedziałam że ma nawet taka koleżankę nigdy o niej nie wspominał jestem zbyt dumna by mu wybaczyć, nie pozwolę sobie na takie poniżenie, pytanie jak dzieci bardzo przeżywają rozwód rodzicow?

i weźmiesz rozwód na podstawie kilku rozmów meża z koleżanką z p racy ?:D

Gość asicaj
tak właśnie się wyprowadza niech flirtuje ile chce, to jest brak szacunku dla mnie

Gość asicaj
niby się tłumaczy że przerwał to sam z siebie zakończył parę wygłupów że kocha ale gdyby kochał to by nie zrobił nic takiego ja już nie zaufam więc wyprowadzam się

Gość asicaj
boję się tylko o dzieciaki jak to przeżyją bo zźyte są z nami obojgiem ale ten gnojek spieprzył wszystko

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Padłam.

Może to niewinny flirt? Nudzi się i chciał jakiegoś urozmaicenia? Rozmowy to nie zdrada a czasem flirt z kimś innym podnosi samoocene i dobrze wpływa na związek, taka mała nutka zazdrości tez jest czasemw porządku. Rozwód dla dzieciaków to straszna rzecz, sama wiem po sobie jak moi rodzice sie rozstali jak byłam mała, ale u mnie występowała przemoc, mama się na to nie godziła! Porozmawiaj poważnie, jeśli reczywiście zdradził no to sprawa już wygląda inaczej, nie ma po co żyć w zakłamaniu i chorym układzie, toksyczna sytuacja nie jest zdrowa dla nikogo

Gość gość
czyli jak ktoś zostanie mężem to ma siedzieć w pracy jak mruk i do nikogo się nie odzywać?

Gość asicaj
zdrady na pewno nie było fizycznej nie ale dla mnie to emocjonalna, jak mruk nie musi siedzieć ale po co wysyłać emotikony mrugnięcia uśmiechy

Gość gość
Niby flirt to niewinna zabawa ale z takiej zabawy może powstać romans. Może czasami lepiej dmuchać na zimne bo później płomienie nas spalą.

Gość asicaj
Plant i tyle umiał sobie dzień w pracy parę razy, nigdy nie podejrzewalabym go o to, mówi że to były wygłupy ale mógł myśleć wcześniej szkoda mi tylko dzieciaków ale sobie poradzimy

Gość asicaj
czy naprawdę wszyscy faceci tacy są że jak pracują z kobietą to głupoty im w głowie nie można normalnie porozmawiać

Gość parodja90
Jak macie mężów alkoholików to niech się zapiszą do http://www.osrodekarkadia.pl/ i leczą, nie ma sensu się rozwodzić, rozbijać rodziny z powodu alkoholu. To jest choroba z której można wyjść z sukcesem.

Gość asicaj
jak można jednym głupim zachowaniem przekreślić dobre małżeństwo, i rozbić rodzinę błaga na kolanach ale ja mam zbyt dużo żalu

Gość gość
Aasicaj dziś Autorko, no właśnie, jak można jednym głupim zachowaniem rozbić rodzinę? I mam tu na myśli TWÓJ *******ie jego. Ty jesteś jakąś zaborczą psychopatką, ja nie widzę nic złego w rozmowie, w której były emotikony uśmiech/mrugnięcia. Jeśli nie było żadnych zbereźnych tekstów, żadnego umawiania się do hotelu, zwykły flirt(a trzeba umiec odróżnić taki, TY ewidentnie tego nie potrafisz), to nie widzę w tym nic złego. W sądzie pomyślą, ze jestech chora psychicznie i jeszcze wyślą Cię na konsultacje z psychologiem, bo maż pisał z koleżanką z pracy.

Gość asicaj
w pracy się pracuje, zna mnie od dawna i wie że flirtowanie to dla mnie zdrada a ja narazie się wyprowadzam ja nie pozwolę sobie by tak traktował mnie mógł że mną rozmawiać

Gość asicaj
żal tylko dzieci 5 lat i 4 lata bo są zźyte bo nie powiem ojcem był super no mężem też tylko to co zrobił nie jestem w stanie wybaczyć rozbija rodzibe rodzinę ale koleżanka zostanie

Gość gość
No i po co dalej piszesz? Nikt się z Tobą nie zgadza, kazdy twierdzi, ze przesadzasz, bo PRZESADZASZ. Zamknij faceta w piwnicy i nie wypuszczaj jak jesteś taka zakompleksiona. Jedna rozmowa z koleżanką, uśmiech, a Ty rozwód. To TY masz problem, idź do psychiatry leczyć kompleksy.

Gość gość
Przecież to prowokacja!

Gość asicaj
To nie prowokacja jest mi z tym źle i przykro bardzo ciąży na sercu bo ja nie dałam się wciągać w takie rozmowy

Gość gość
Moze lekka przesada ale tak naprawdę żadna z nas nie chce aby jej chlopak czy mąż flirtował z innymi kobietami. Co innego w pracy a co innego po pracy. Po pracy jest żona i dzieci. Trochę za szybko podjęta decyzja o rozwodzie ale jeżeli wiedział jakie to dla Ciebie było ważne to nie powinnien tego robić. Może wyprowadzić się na jakiś czas i przemyśl to w spokoju, tak jak napisałaś szkoda dzieci.

Gość asicaj
To miało miejsce tylko w pracy po pracy zajmował się nami parę rozmów to było może z 5, niby na kolanach zaczekać się że nic więcej nie było i to tylko te wygłupy na gg ale jak ufać jak ja sporadycznie o tej lasce słyszałam

Gość asicaj
To miało miejsce tylko w pracy po pracy zajmował się nami parę rozmów to było może z 5, niby na kolanach przepraszał że nic więcej nie było i to tylko te wygłupy na gg że popełnił błąd ale jak ufać jak ja sporadycznie o tej lasce słyszałam

Gość asicaj
czuję wszyscy uważają że nie mam racji przesadzam?

Gość kobieta po trzydziestce
Nie wiem, co pisał Twój mąż. Ale jeśli nic takiego zwykłe głupoty to zdecydowanie przesadzasz. Nie zdradził Cię z tamtą kobieta wiec o co ta cała histeria

Gość asicaj
czyli flirtowanie jest dla was akceptowalny? A czytając inne posty nie podoba się gdy facet flirtuje to jak to jest w końcu jeśli jest po za tym wszystko ok?

Gość asicaj
mam normalnie potraktować jak by to było zachowanie ok

Gość gość
Nie 'ok', ale branie rozwody z takiego powodu, to przesada. Porozmawiaj z mężem, idźcie na terapie, najpierw się ratuje małżeństwo, a nie od razu rozwód.

Gość asicaj
My już rozmawialiśmy tylko on nie rozumie że mi przykro uważa że mnie nie zdradził głupoty popisał parę razy nie było w tym żadnego uczucia, nie miało to źadnego znaczenia skończył sam z siebie, dla niego to nie był flirtowanie lecz takie wygłupy, widziałam zresztą że potem już nic takiego nie pisał lub usuwał ale nie sądzę bo całe archiwum zachowane, przeprosił , ale ja to bardzo Przeźywam nie potrafię zapomnieć