Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeehhhh

Łóżko dmuchane intex to luksus dla bogatych!

Polecane posty

Gość eeehhhh

Śpi się na tym luksusowo(jeśli kogoś coś boli to na tym łóżku raczej przestanie. Jedyne co mnie irytowało to, to że nie miałam podgrzewanej podłogi na której ono stało a pode mną była piwnica i jak długo w tym samym miejscu, na łóżku leżałam to, w rodku mieszały się dwie masy powietrza, od dołu zimne jak skur...yn bo od piwnicy a od góry gorące jak lawa ;;) bo bijące od mojego ciała:P i to wszystko skraplało się na górnej warstwie materaca tworząc mokrą plamę jakby kto wylał wiadro wody-Zatem mamy produkt luksusowy bo wymaga podgrzewanej podłogi;) Druga rzecz to, to, że materac pęka z wielkim hukiem co jakiś czas(każdy inaczej, miałam ich 9 więc wiem co mówię(uzależnienie)) zatem trzeba kupić nowy i szybko ta wydana kwota staje się czymś w rodzaju abonamentu-bo komfort spania na tym wciąga i wyjść z nałogu można tylko jednym sposobem-brakiem środków na zakup kolejnego;)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość eeehhhhh
10:14 Ktoś kiedyś będzie szukał opinii na temat tego produktu -to pewne jak w banku. I wówczas co? Wejdzie tutaj :) Witamy i pozdrawiamy :)))

Gość eeehhhhh
Ponadto to idealny produkt dla ciężarnych (nie licząc huku bo ja omal nie poroniłam z przerażenia;) gdyż można sobie, do niemal 7 miesiąca ciąży sypiać na brzuchu!(ja uwielbiam) To odrobinę hardcorowy produkt ale, kurczę wygodny, naprawdę wygodny do spania i nie tylko;)