Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jeszcze raz zabierz mnie

Powiedz to, co tak usłyszeć chcę...

Polecane posty

Gość Sami nie teges
Kocham Cię?:D Sorry taki dowcip mi się przypomniał. :D A on jest bardzo nieadekwatny do tego tematu:)

Gość Sami nie teges
A co będziemy się rozdrabniac. Przechodzimy od razu do interesów. Nie?:D Nie lubię zwlekać, bo mi podniecenie opadnie 😴 A dowc/ip jest bolesny strasznie :D

Gość Sami nie teges
Ja też nie wiedzialam:) na tym forum dowiaduje się wszystkiego. Ty chyba też?:)

Gość Sami nie teges
Był sobie pewien listonosz, który właśnie odchodził na emeryturę. A że przez całe długie lata pracy obsługiwał jeden i ten sam rejon, znał się doskonale z ludźmi tam mieszkającymi. Ci w podzięce za długoletnią pracę postanowili, iż każdy z nich przygotuje jakiś prezent dla listonosza. Nastał ostatni dzień pracy. Listonosz wchodzi do pierwszego mieszkania, a tam czeka na niego ulubione ciasto. Wchodzi do drugiego mieszkania i częstują go jego ulubioną wódką. Puka do trzeciego mieszkania, patrzy a drzwi otwiera mu rozebrana super laska. Listonosz speszył się, ale ta zaprasza go do środka. Zaciąga go do łóżka i uprawiają najlepszy sex w jego życiu. Później zaprasza go do kuchni i serwuje mu wykwinty obiad, a na sam koniec podaje mu kawę, a pod filiżankę wsadzony banknot 10 zł. Zdziwiony listonosz patrzy na dychę, na laskę potem znowu na dychę i nie może zrozumieć o co chodzi. W końcu zdźiwiony pyta laski: - Wie Pani, ten sex jestem w stanie zrozumieć, ten obiad również, ale tej dychy nie bardzo... Na co ona mu odpowiada: - No bo wie Pan wczoraj wieczorem siedzimy sobie z mężem w domu i tak myślę i myślę co by tu panu za prezent na odejście z pracy przygotować. No a mąż na to: P*****l go daj mu dychę. A obiad to tak sama od siebie przygotowałam. :D

Gość Sami nie teges
Hrabia do hrabiny: - Czy zechciałaby hrabina odbyć stosunek? - NIE! - to może by się hrabina położyła to ja bym odbył? Obiad jest oznaką gościnności Smofie. Nie ważne czy gości p********z, czy też nie 😴

Sam, hrabia ma rację...przeczytałam całkiem niedawno, ze mężczyzna ma dostać w związku tyle seksu, ile mu potrzeba. W końcu wybierając kobietę zrezygnował ze wszystkich innych, a to jest ogromne poświęcenie :D Smof, obiad to miły gest. Kobieta chciała dac coś od siebie ;)

Gość Sami nie teges
Tak. Obiad jest dodatkiem do seksu. A ja zawsze myślałam odwrotnie:D No tak. Facetowi się należy. A kobieta? Też zrezygnowała z innych na rzecz tego jednego . Nie zawsze satysfakcjonujacego:P

Gość Sami nie teges
Wchodzi do marynarskiej knajpy 90-letnia babcia z papugą na ramieniu i mówi: - Kto zgadnie co to za zwierzę, będzie mógł kochać się ze mną całą noc. Cisza. Nagle z końca sali odzywa się zapijaczony głos: - ...Aligator... Na to babcia: - Skłonna jestem uznać...:D No wystarczy.;)

Gość gość
jeszcze jeszcze Sami:)

Gość Sami nie teges
Jaki jest szczyt perswazji? Przekonać kobietę, że miękki jest lepszy bo nie uwiera...:D:D Smof. Obiad po 16. Papuga w klatce zawija skrety na wieczór. Ma się dar nauki:D 🖐️

Dopiero 12 a Ty już o obiedzie myślisz? :D Sam, zauważyłam ostatnio, ze mężczyźni uważają, ze tylko oni są biedni i poszkodowani. a kobieta wygrała los na loterii, bo w koncu to On ja wybrał i zrezygnował dla niej z innych :D

Gość gość
Sami wali ci na łeb. Kogo dziś oskarzysz? Smofa że jest Widmem czy Widmo że jest Agentem? :classic_cool:

Dzień dobry i witam nowe (dla mnie) twarze :) On twierdzi, ze się poświęcił i inne kobiety już dla Niego nie istnieją. Nie czytaliście? :) A małym druczkiem pewnie dopisane było "dopóki będę dostawał tyle seksu ile potrzebuję" :D

Gość Sami nie teges
Echhhh. Każdy taki Casanova w gadce jest:( teraz to widzę, och jak ja to widzę 😴 To jest związek właśnie. Poświęcenie się z każdej strony 😴

Ile zażąda, tyle dostanie :D albo lepiej ... Sam sobie weźmie...w końcu mu wolno ;) Myślę sobie, ze gdybym była na miejscu hrabiny i hrabia postanowilby wziąć sobie co jego ... To chyba nie wytrzymalabym tego leżenia bez ruchu jednak :D

Gość gość
Jesteś wspaniała

Gość gość
To było do Kotki

Gość gość hrabia
ile kosztujesz, jesteś dziewica ? :D