Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w ciąży, ciesze się ale nie mogę doczekać się pappa

Polecane posty

Gość gość
Zapraszam do szkoly. W 1-3 popracujcie i zobaczcie czy te dzieci to takie okazy zdrowia. Bo rozwala mnie te poglad na kafe, większość z Was w ogole nie miala do czynienia z takimi dziećmi a kazda pisze jakby setki statystyk i badan znała

Gość gość
13.02 Ty z tych co to na prywatnego lekarza nie stać i się wyżywasz na lepiej sytuowanych? Nie ma nic złego w posiadaniu pieniędzy. Pieniądze w dużej mierze świadczą o zaradności i inteligencji. Jak ktoś lubi sterczeć z dużym brzuchem 2 godziny pod państwowym gabinetem i robić usg na sprzęcie kupionym za Gierka to jego sprawa, ale nie każdy chce i musi.

Gość gość
Dużo pomaga dieta nie jedząc****ijąc syf! !!! Do tego przy każdym badaniu ginekologicznym cipki powinien być mąż i wspierać porody. Jak mogą się wstydzić męża zacofane partnerki! !!???? Taka obecność pomaga że liczą się z PACJENTOM! !!

Gość gość
13.16 Piszę z obserwacji własnych i historii opowiadanych mi przez znajomych. Może to kwestia w jakim towarzystwie się obracam, ale znam takie co na rzęsach stawały, masa kasy na lekarzy, lekarstwa, najlepszy sprzęt i coś się potoczyło nie tak, a takie co mają wywalone najczęściej mają więcej szczęścia niż rozumu, a opieka prenatalna praktycznie zerowa (nie licząc jednej morfologii przez całą ciążę).

Gość gość
13:21 Poczytaj se o heurystykach. Bzdurą jest mówienie, że palenie papierosów, alkohol w ciązy nie odbija się na dzieciach i takie dzieci są zdrowe. I to wychodzi prędzej czy później, odbijając się nei tylko na rozwoju intelektualnym, ale także na skłonnościach do pewnych chorób. Jedyne z czym się mogłabym się zgodzić, to, hipoteza ze patola nie podtrzymuje ciązy od samego poczatku wiec ich organizm sam może usuwać słabsze genetycznie płody. Natomiast osoby korzystajace z opieki lekarskiej często walczą od początku. Ale to tylko hipoteza, bez potwierdzenia.

Gość gość
Kafe jest pełne tematów "Nie wiedziałam o ciąży do 4 miesiąca, piłam, brałam leki, paliłam i dziecko zdrowe". Tak się pocieszają jedna przez drugą (zawsze znajdą dla siebie milion usprawiedliwień, to ciekawe). Fakt, że wiele rzeczy wychodzi po latach, a one nawet tego nie powiążą z niewłaściwym zachowaniem w trakcie ciąży. Życie ogólnie jest niesprawiedliwe i nigdy nie wiesz co cię spotka, pieniądze i badania nie zawsze uchronią przed czymś złym.