Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rak mozgu w rodzinie

Polecane posty

Gość gość

Moja babcia miała raka mózgu czy powinnam zrobić jakies badania? Czy ja mogę też mieć ta chorobę?

Gość gość
jak będziesz miała to i tak nic nie zrobisz bo nie ma czegoś takiego jak leczenie czy profilaktyka to był guz samoistny czy przerzut ?

Gość gość
ten co zakłada te tematy jak widać ma właśnie tą przypadłość.

Gość gość
Guz samoistny. Potem przerzuty byly na prawie wszystkie narządy

Gość gość
Masakra z tymi nowotworami Trzeba dzieci na naukowców kształcić niech leku na raka szukają będziemy sie na kafe dzielić chemicznym składem. A wiecie że Szwajcarzy przez te wszystkie lata jak się bogacili(majątek przeciętnego szwajcara to pół miliona dolarów)nie mieli prawa patentowego? No i robili wszystko odwrotnie niż Bruksela by sobie życzyła. -ale to już nie na ten topik. W każdym razie gdybyśmy i my mieli takie prawo to moglibyśmy być zdrowym i bogatym społeczeństwem -tak?

Gość gość
nie ma na raka lekarstwa i nie będzie bo to mutujące komórki i każda jest inna

Gość gość
wiecie co zabija w raku ? koktajl hormonów które wytwarzają guzy, wytwarzają je losowo zaburzając cały system regulacji gruczołów dokrewnych, to one powodują że ludzie są tak wyniszczeni, chudną, nie mają apetytu

Gość gość
Lekarstwo na raka juz jest ale koncerny farmaceutyczne nie wpuszcza go na rynek bo za duzo kasy by stracili jakby ludzie w tak prosty sposob uciekali od smierci. Nie liczy sie czlowiek, nigdy i nigdzie liczy sie tylko kasa!!!