Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 30 lat i nie chce ani meza ani dzieci czy cos jest ze mna nie tak

Polecane posty

Gość gość

mam 30 lat i nie chce ani meza ani dzieci czy cos jest ze mna nie tak

Gość gość
Nie i nie pozowol sobie tego wmawiac. Mam podobnie :), tylko, że mnie kompletnie nie interesuje opinia innych ludzi :)

Gość gość
Jestem w podobnym wieku i zawsze chciałam mieć męża i 2-3 dzieci. Na razie mam męża i 1 dziecko a kolejne w planach. Uważam, że i ja jestem normalna, i Ty również. Po prostu każdy jest inny i co innego daje mu szczęście.

Gość gosciowa66666666
Ja mam 27 lat i tez nie chce meza i dzieci. No meza ewentualnie, gdybym spotkala na swojej drodze nagle wielka milosc, ale watpie zeby tak sie stalo :P

Gość gość
Autorko ja sobie tak myślałam od zawsze... "Rodzina? Nieeee. Może po 30. jak już będę wykształcona i bogata to znajde jakiegoś męża.. Dzieci??? Brr o co z nimi chodzi? Chyba nie mam instynktu macierzyńskiego!". Do czasu aż nagle w moim życiu pojawił sie mój mąż i ojciec mojego synka :-) tak o, nagle, bez żadnych uprzedzeń wywrocil mi życie do góry nogami. Teraz wiem, ze moje wcześniejsze życie było puste, prozne i bez sensu.. Ale widzisz, nie zakładam, ze i Ty zmienisz zdanie o 180stopi. Tylko nigdy nie mów nigdy :-D