Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matka boska12

Ale on mnie wkurza!

Polecane posty

Gość Matka boska12

Skad sie ten facet wzial. Spotkalismy sie dopiero kilka razy, jest niedoswiadczony, najprosciej rzecz ujmujac. On nie wie co ma robic albo mowic w stosunku do mnie jego nowej xznajomosci czy tez tam dziewczyny. A jak nie wie co to nie robi nic, i tak od wczoraj sie nie odzywa a ja sobie mysle czy sobie juz odpuscil czy znowu nie wie ze do dziewczyny sie pisze itd. A mnie cholera strzela bo nie ma mowy,ze odezwe sie pierwsza i to nie to,ze jestem ksiezniczka ale tym razem powiedzialam sobie nie i juz. Co ja mam w ogole z nim zrobic? ja po dwoch dlugich zwiazkach a on nie byl jeszcze w zadnym powaznym i mowi 'ze nie wie jak to ma byc' Matko Boska

Gość gość
'nie wie jak to ma być'? Rodzice go w piwnicy trzymali? Nigdy z nikim nie rozmawiał, czy jak?

Gość Matka boska12
No jest dosc introwertyczny, zamkniety w sobie, niesmialy i chyba nie lubi bezsensownych pogadanek. Mowi,ze to wsyztsko dla niego takie nowe, no ale do cholery zeby nie wiedziec jak postepowac z dziewczyna. Staram sie byc cierpliwa ale jak wybuchne to on sie skuli i ucieknie

Gość gość
ile wy macie lat 12?

Gość gość
Ja dałabym sobie z nim spokój.

Gość Matka boska12
Az wstyd przyznawac ile mamy lat. Zamiast rozmawiac o tym z nim ja musze szukac opinii na forum, wstyd. mamy po 27

Gość gość
nie wie bo niechce :(

Gość wddwwddwmwdmiwd facet
Gość pewnie nigdy nie miał dziewczyny. Już samo to pewnie frustrujące dla niego, ale nie dziwie się, że się denerwujesz. Postaraj się jednak opanować, bo taki facet może być nadwrażliwy. Jak na niego naskoczysz to faktycznie może uciec.

Gość gość
jak by chcial to by wiedzial co trzeba zrobic , daj se z nim spokoj

Gość wddwwddwmwdmiwd facet
To nie jest tak, że jakby chciał to by wiedział, bo niektórzy mają po prostu problem z relacjami. Jeśli Ci na nim zależy to walcz, jeśli nie zależy to sama musisz zdecydować.

Gość Matka boska12
Wczoraj mu napisalam,ze mnie to denerwuje, ze mimo zze mu powiedzialam kilka razy to nic sie nie zmienia. A on napisal, ze potrzebuje czasu zeby nauczyc sie tego, jako,ze nie byl w powaznym zwiazku i nie wie dokladnie jakl sie zachowywac ale ,ze mnie lubi ;) i wie ze moze byc dobrze

skoro facet się wkurza, to po co chcesz się z nim dalej spotykać? on się nie zmieni. ty masz wybór - zmienić swoje nastawienie do niego lub zmienić obiekt zainteresowania.

Gość Matka boska12
Wkurza mnie jest nieumiejetnosc podejscia do tego. Ale mowil mi od poczatku,ze to nowe dla niego wiec powiedzialam ze bede cierpliwa. Nie moge nic poradzic na to,ze mnie to doprowadza do szalu gdy on nie wie co powiedziec lub zrobic. Gdy jestesmy razem wszytsko jest dobrze milo i przyjemnie :)