Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Agresywny pies co robic?

Polecane posty

Gość gość

Mam w bloku taką sąsiadkę alkoholiczkę która wypuszcza agresywnego psa który ma na pysku taki rzemykowy kaganiec ale jest agresywny rzuca sie do gryzienia, kaganiec ma tak dla picu. Byłam w straży miejskiej to zostałam tak potraktowana ze to nie ich sprawa, ze jak on do niej pojdzie to pies bedzie w domu, i co on jej zarzuci, ze moga podjechac jak zgłosze ze pies lata w samopas ale od razu sobie zastrzega ze moze nie byc od razu bo moze byc gdzies w terenie. I co ide od nich do domu a pies lata koło bloku i jest agresywny. A straz miejska ma siedzibe 10 min od bloku ;(...

Gość gość
otruć psa ;)

Gość gość
pewnie zrobią coś dopiero, gdy ktoś zostanie pogryziony.

Gość gość
Masz gdzie arszenik zalatwic? Kawalek kielbasy pewnie glodny jak pani pije ,po problemie ;-)

Gość gość878
Zgłosić na Policję lub do środowiska ochrony zwierząt. Oni z tym coś zrobią. Straż miejska powinna się tym zając bo to ich obowiązek. A nie tylko karać jak ktoś idzie z psem i pies narobi a właściciel nie zbierze, Przy zgłaszaniu do straży trzeba nagrać by mieć dowód jak Oni reagują na takie zajście.

Gość gość
Otrucie to nie jest dobre rozwiązanie!! Bo właściciel lub inna osoba widząc coś takiego może taką osobę zaskarżyć].

Gość gość
Nikt się nie dowie kto otruł.Kiedyś otruto psy u nas w kilku domach jednorodzinnych tyĺo dlatego,że szczekały.Nikt nic nie widział,ani nie słyszał,a pies byle co podniesie z ziemi i zje,tym bardziej jak sam chodzi .Też nas olali i sprawa ucichła