Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polecacie jakiś wózek w stylu bardziej klasycznym?

Polecane posty

Gość gość

chodzi mi o to że nie chcę by wózek miał ten taki nowoczesny rys...a la wydziwiane kształty, kólka z przodu wieksze a z tylu mniejsze... nie chce by byl w sportowym ani nowoczesnym stylu. nie chodzi mi o prostokątną budę ;) w psim kolorze, ale o coś ładnego...pomózcie

Gość gość
Przy pierwszym synu miałam Roana Maritę. To bylo kilka lat temu, ale te wózki nadal są produkowane i sporo ich widzę na ulicach. Jest mnóstwo kolorów do wyboru. Jest to typowy " klasyk" - niezniszczalny na polskie chodniki, bardzo obszerny i komfortowy dla dziecka, super amortyzacja. Ale trochę mnie umęczyło podbijanie na zakrętach, bo brak skrętnych kol i przy drugim dziecku wybrałam coś bardziej nowoczesnego. Mimo to tamten model mogę z czystym sumieniem polecić.

Gość gość
dzięki, właśnie o czymś takim myślałam i w sumie na takie przed chwilą patrzyłam w internecie :)

Gość gość
A bardzo proszę. Ten wózek zbiera bardzo dobre recenzje, wykonany solidnie i nie aż tak drogi. Po dwóch latach sprzedawałam go i wyglądał po odświeżeniu jak nowy. Po latach zmieniły mi się upodobania i zrobiłam odwrót od klasyki, szukałam też czegoś lżejszego. Ale jezeli komuś nie przeszkadza waga i gabaryty, to jak najbardziej warto rozważyć.

Gość gość
Wózki klasyczne są śliczne ale tak jak pisała koleżanka powyżej troszkę męczące ze wzgledu na brak skrętnych kółek. Ale jeśli chcesz to polecam firmę Anex model Clasic. Jest duzym ładnie wykonanym wózkiem nad którym sie sama dlugo zastanawiałam ale jednak zdecydowałam sie na model Anex Sport. Koła skrętne z możliwością zablokowania a amortyzacja równie dobra jak w Clasicu.

Gość gość
polecam tako acoustic :) miałam i jest super.

Gość gość
Z klasycznych wózków bardzo fajny i niezniszczalny jest Anex Classic. Pojeździsz nim dosłownie po każdym terenie. Polecam