Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szyjka macicy we wczesnej ciazy i przy owulacji

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie do mam, które przed zajściem w ciążę badaly szyjke- czy jest różnica w rozpulchnionej we wczesnej ciazy a tej przy owulacji? Ja właśnie dziś mam bardzo wysoko miękka, nie wiem czy to owulacja czy jednak szansa na ciążę. Tym bardziej że to już 31 dc, brzuch boli jak na okres, a owulacje wydaje mi się ze miałam wcześniej. A śluzu prawie brak. Co o tym.sądzicie? Wiem, ze powinnam zrobić test tylko nie wiem czy jest sens

Gość gość
Owszem we wczesnej ciazy pomacalam kilka razy szyjke to byljakis6-7 tydzien, NICZYM totalnie niczym sie nie roznila od szyjki nieciezarnej. Normalna szyjka. Twardawa zamknieta szczelnie. Zaczela sie zmieniac w 8-9tygodniu i to nie jakos drastycznie. Byla mieksza i jakby wyzej. Dalej to poprostu z kulki zrobila sie gruszka, potem zrobil sie taki tunelik (tak czulam) A przy owulacji?byla wysoko sliska otwarta, i mieciutka jak gabka takze zlewala sie niemal z pochwa.

Gość gość
Dzięki za odpowiedź, ja już sama nie wiem co się dzieje- biorę norprolac na obniżenie prolaktyny i miałam.nadzieję że mi się będzie cykl zwracał a nie wydłużał. Jeśli teraz dopiero mam owulacje to znaczy że ten cykl będzie jeszcze dłuższy od poprzedniego