Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jacek2016

Hemoridy czy coś innego ? Proszę o pomoc!

Polecane posty

Gość Jacek2016

Witam od pewnego czasu wydaje mi się ze mam hemoroidy. Podczas wyproznienia wychodzą na wierzch czasami pojawiło się swędzenie jednak szybko przechodziło. Kiedy za mocno tarlem papierem poleciała krew. Teraz jeden z guzkow jest na zewnątrz ponieważ trochę go za mocno podtarlem papierem i mnie szczypal. Proszę o pomoc co robić ?

Gość gość
Kup maść na hemoroidy i ją stosuj unikaj długiego siedzenia na sedesie jedz zdrowo bo zatwardzenia potęgują że znów się pijawią uważaj by nie zawiało Ci tyłka ot i tyle a i powinienes odwiedzić chirurga który zdecyduje czy niesą w stanie do usunięcia ale nie martw sie to zabieg szybki bezbolesny a ulga ogromna .

Gość gość
Wiesz koniecznie idz do chirurga bo może masz polipy na jelicie które wychodzą przy wypróżnieniu nie chce straszyć ale co luknie lekarz to spokój będzie

Gość gość
Weź lusterko ukucnij I zobacz czy to hemoroid

Gość Jacek2016
Dodam jeszcze tyle ze mam 17 lat dopiero. W dzieciństwie miałem problemy z zaparciami

Gość Jacek2016
Ale polipy jelita grubego objawiaja się bólami brzucha krwawieniem krew w stolcu. A u mnie nic takiego nie występuje. Krwawienie pojawiło się kilka razy ale jak za mocno papierem przytaralem.

Gość gość
Mogą przez to też wystąpić zaparcia , wtedy polecam branie dicopegu junior. Nie są to czopki ,tylko proszek do rozporządzenia z wodą wiec nie musisz się martwić o aplikację.

Gość gość
Poczytaj sobie skład Hemorend, bardzo dobry środek naturalny na hemoroidy, ma w sobie korzeń lotosu, korzeń lukrecji i sporo innych naturalnych składników. Można tutaj poczytać https://hemorend.pl/sklad/

Gość gość
Miałam problem z hemoroidami, byłam z tym u lekarza. ważne wtedy jest żeby nie dopuścić do zaparć w czasie leczenia dlatego lekarz polecił profilaktycznie brać Dicopeg 10g na uregulowanie pracy jelit i przepisał maść na hemoroidy. po pewny czasie problem zniknął