Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobietki doradzcie ;(

Polecane posty

Gość gość

Poznalam faceta na portalu randkowym i napisal mi, ze nie moglby pracowac za najnizsza krajowa. Na razie uczy sie w szkole policealnej i planuje otwierac firmy. Pisze mi, ze otworzy np. restauracje, a potem, ze jednak cos innego. Juz nie wiem co o nim myslec. Nie chce zdradzic co robi w ciagu tygodnia, a ja podejrzewam, ze nic, bo uczy sie w weekendy. Nie chodzi mi o kase, bo mam swoja, ale w przyszlosci chce miec dzieci z kims kto bedzie w stanie je utrzymac, a nie tylko obiecywal, ze bedzie mial swoja firme i w ten sposob bedzie zarabial kokosy. Nalega na spotkanie, a ja nie wiem czy sie zgodzic. Co byscie zrobily?

Gość gość
albo ci chce tą firmą zaimponować że niby zaradny i bogaty będzie może faktycznie ma takie marzenie no właśnie marzenie a za co założy firmę to znaczy za jaką kasę? nie pracuje to co rodzice mu dadzą? i tu nasuwa się myśl że to zwyczajny OSZUST pewnie będzie chciał abyś ty mu dała kase albo wzięła na siebie kredyt a on zniknie zakochane kobiety są głupie a spotkaj się z nim jak chcesz ale uważaj na niego zapytaj się skąd będzie miał kasę na firmę jak nie pracuje

Gość gość
O kurde ;( moze masz racje ;( on ma mojego fb, a ja juz nie chce sie z nim umowic raczej. Jak odmowic? ;(

Gość gość
napisz że poznałaś kogoś i go wykasuj ze znajomych możesz też napisać że chyba to nie to albo jeszcze że zawsze czułaś pociąg do kobiet i teraz jesteś pewna że jesteś lesbijką może też że dostałaś powołanie i idziesz do zakonu

Gość gość
Haha xd w takie cos nie uwierzy, a nie chce mu napisac, ze nic z tego nie bedzie, bo jest leniem ;(

Gość gość
napisz że nie czujesz chemii albo jest za stary a ty wolisz licealistów byle co napisz faceci we wszystko uwierzą bo większość to trampki

Gość gość
On jest mlody wlasnie ;(