Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Historia jest dość zaplątana. Moja dość bliska koleżanka spotyka się z kumplem mojego faceta. Parę miesięcy temu dowiedziałam się, że ten chłopak zdradzał moją koleżankę wielokrotnie, z równolatkami jak i kobietami starszymi o 8-12 lat. Dowiedziałam się przypadkowo. Na początku nie wierzyłam w to ale szybko okazało się, że to prawda. Niestety obiecałam, że nic nie powiem (jak ja teraz tego żałuje). Ja wraz z koleżanką mieszkamy dość sporo od naszych drugich połówek. Cały czas chciałam jej powiedzieć, ale obowiązywała mnie tajemnica a po drugie nie wiedziałam jak zacząć. Ten chłopak dowiedział się, że wiem i próbował rozwalić mój związek ale nie w tym rzecz. Parę dni temu nagadał takich głupot mojej kumpeli, że ta przestała się do mnie odzywać. Mojemu obecnemu powiedział, że nawet jak go wydam to i tak jego dziewczyna mi nie uwierzy. Tak wiem, jak taka mądra to niech go słucha. Ale wiem z pewnych źródeł, że chłopak dalej ją zdradza. I kompletnie nie wiem co mam zrobić. Każdy dla niej teraz jest zły. Nikomu nie uwierzy bo przecież wszyscy są źli. Nie wiem co zrobić. :(

Gość gość
ale szuja z niego :O nie jest wart tego by go kryć. Jeśliby mi zależało na koleżance znalazłabym dowód na jego zdradę tak żeby miała pewność,bo na słowo faktycznie może nie uwierzyć. Ale jakieś zdjęcia,nagrania,listy to już byłoby coś. Może trzeba go będzie wrobić w celu zdobycia dowodu,zaangażować inną bliską koleżanke (Twoją a jemu nieznajomą) żeby go niby uwodziła :P to troche jak w telenoweli brazylijskiej ale może pomóc :D

Gość gość
może i masz rację. muszę czegoś poszukać bo sama bije się ze sobą. Chciałam już dawno jej powiedzieć ale własnie nie mam żadnych dowodów:(