Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy takie zachowanie faceta jest normalne

Polecane posty

Gość gość
Nie ważne kto tutaj zawinił. Dorosli ludzie powinni umiec sie zachować w każdej sytuacji. Zamieszkajcie razem, chociaż na miesiąc. A wtedy zdecyduj. Jedno wiem na pewno-taki facet sie nie zmieni-nigdy! Pisałam juz wczesniej-mam tak samo. Tylko że u nas jest dziecko. To wiec troche inna sytuacja. Założe się, że jak pojawi się dziecko i zamiast pracy zdecydujesz się nim zajac do któregos wieku, to nie bedziesz miała nawet do powiedzenia, co macie w lodówce. Bo on bedzie panem i władcą. Pytałam skad jestes, bo zawsze można pogadac po za forum... Pozdro

Gość gość
Jestem z Krakowa... Tego sie wlasnie boje, ze jakbym sie zajela dziecmi i rodzina w przyszlosci to bym nie miala nic do piewiedzenia, skoro juz teraz tak mi narzuca swoje zdanie kiedy on mnie nie utrzymuje

Gość gość
Moze to i racja, ze on mnie nie traktuje powaznie..zreszta wmawia mi, ze to w mojej winy nam sie nie zawsze uklada itd

Gość gość
oj, to drugi kooniec Polski. On Cię zwyczajnie tresuje. Sprawdza granice. Albo sobie na to nie pozwolisz i wyznaczysz swoje, albo bedziesz miała p********e. Mój też ma swoje jazdy-jednak ja w pore wyznaczyłam swoje i jego granice. teraz niby zyjemy razem, ale jakby osobno. W jednym domu, w osobnych pokojach. Nikomu krzywda się nie dzieje fizyczna, ale psychicznie nie jest dobrze. On pracuje, ja zajmuje sie piecioletnim dzieckiem. Na jakiś czas się wyprowadziłam, ale to nic nie zmieniło. Myslę o kolejnej wyproowadzce, ale wtedy wiem, ze ucierpi na tym dziecko. Dlatego chcę Cie przestrzec przed takimi typami. Nie wiem jaki jest twój facet, ale wiem żę probuje cię ustawić dla swojego wygodnictwa. Gdybyś mogła z nim porozmawiać, to może by jeszcze zrozumiał, że robi źle. Mój nie chce w ogole rozmawiać. Twierdzi, że jednak chciałby się wycoafac z rodziny, bycia ojcem i mężem. Stwierdził,że decyzja była nieprzemyślana i chodziło mu tylko o sex. Ma też 32 lata. Jedyny plus, to to, że ja moge byc z dzieckiem i jednoczesnie gospodarować pieniędzmi. Ale wydaje mi sę ,ze w twoim przypadku będzie inaczej.

dżizys, skąd wy bierzecie takich "facetów" ? :o X nie, to nie jest normalne zachowanie. ja bym skończyła wspólne zakupy po 5 minutach, gdyby się tak zachowywał ktokolwiek - znajomy czy znajoma, a co dopiero ...partner? nie wiem, czy gościa mającego cię za nic można nazwać partnerem.

Gość gość
Jeśli chcesz naprawdę znac odpowiedz na nurtujące Cię pytania, napisz do mojej wróżki Sofii. Dowiesz się czy Cie naprawdę kocha, czy warto z nim byc mimo takiego zachowania. Sofii jest świetna. Jej email tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Maciej wróż też jest niezły :)